Search
Close this search box.

Bradley Cooper u naručju nove devojke

Nova devojka? (foto: Wireimage)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova devojka? (foto: WENN)

Iako se nedavno razveo od modela Suki Waterhouse, popularni holivudski zavodnik Bradley Cooper ne gubi vreme da uživa u naručju mladih lepotica, o čemu svedoči i činjenica da je uhvaćen kako se ljubi sa bivšom Ronaldovom devojkom Irinom Shayk, na žurci nakon Met Gala ceremonije.

Glumac i dvadesetdevetogodišnja Irina su uslikani kako uživaju zajedno u prošlih nekoliko nedelja, iako su na glamuroznom događaju u Metropoliten muzeju u Njujorku u ponedeljak, došli, ali i otišli odvojeno.

Ali opet, svoju romansu nisu mogli da sakriju na žurci nakon završetka Met Gala, u jednom od noćnih klubova, koji je, za tu priliku, zakupila pevačica Rihanna i priredila gostima nezaboravnu noć.

Ne kriju simpatije! (foto: WENN)

Komentariše se da je par otišao sa žurke oko 4 ujutru, ali i da su na početku bili više nego druželjubivi, razgovarali su sa prisutnima, da bi se kasnije spustili u ‘karaoke sobu’, gde su zabavljali, a nisu štedeli ni poljupce koji su padali te večeri.

I dok se Justin Bieber družio sa Kendall Jenner, Madonna i Naomi Campbell sa Miley Cyrus, dva golupčića su bili malo prisniji, i kako navodi izvor, nisu se odvajali cele večeri.

Na ove prozivke se nijedno od njih dvoje nije oglasio da da izjavu, a da li imamo novu ozbiljnu vezu na pomolu, ostaje nam da vidimo.

POSLEDNJE VESTI