Buntovnice stižu u domaće bioskope!

One su Buntovnice...
One su Buntovnice…

Spring Breakers je priča o četiri seksi devojke sa koledža Fejt, Kendi, Brit i Koti koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema….

Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju zaštitu i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali nežne duše, njihov spasitelj dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

Ovim filmom dve bivše velike Diznijeve zvezde Selena Gomez i Vanesa Hadžins, uz pomoć proslavljenog i za Oskara nominovanog Džejmsa Franka pokazuju novu dimanziju glumačkog talenta, koji je iz njih izvukao kultni reditelj kontroverznih filmova Harmoni Korin.

Film će u našoj zemlji biti premijerno prikzan 21. marta u bioskopu Roda, od 22. marta kreće sa redovnim prikazivanjem. Z a samu premijeru ćemo vam poklanjati karte, zato budite uz nas! :)

Povezane vesti

Back to Top