in

Calvin Harris poručio Taylor Swift: Nećeš me pokopati kao Katy

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Taylor Swift zapravo koautor pesme This is what you came for, izuzetno uspešne kolaboracije Calvina Harrisa Rihanne, slavni škotski DJ je osuo paljbu na Twitteru po svojoj bivšoj devojci.

Nakon što je i sam Calvin potvrdio da se u ovoj pesmi čak malo čuju i vokali Swiftove, kao i da je još jedanput odradila vrhunski posao kao tekstopisac, u svoju odbranu je dodao da je on sam komponovao, producirao i uradio aranžman pesme, te da nije hteo da pobere sve lovorike za sebe, nego je Taylor jednostavno želela da njene zasluge ostanu pod pseudonimom. Ali, nije se sve zaustavilo na tome.

„Boli me to što sada ona i njen tim idu tako daleko sa ovim kako bih JA ispao negativac u celoj priči“, napisao je Harris, a potom se direktno obratio bivšoj. „Ako si već srećna u novoj vezi onda se fokusiraj na to umesto što pokušavaš da sapleteš bivšeg dečka. Znam da sada nisi na turneji, pa ti je potreban neko drugi da ga pokopaš kao Katy itd., ali, izvini, ja nisam taj neko. Neću to dopustiti“, zaključio je DJ, osvrnuvši se na to kako je tokom promocije poslednjeg albuma Taylor koristila sukob sa Katy Perry kako bi ispala nevinašce i konstantno bila u novinama.

Calvin je, ipak, završio u mirnom tonu: „Fokusiraj se na pozitivne aspekte SVOG života jer si zaslužila lep život. Nek Bog blagoslovi sve i želim vam ugodan dan.“