Ćerka Adriane Lime ide maminim stopama

Adriana je fotografisala svoju stariju ćerku u maminim štiklama

Brazilska manekenka Adriana Lima, jedan od najplaćenijih svetskih top-modela, na Instagramu je objavila fotografiju starije ćerke Valentine.

Jedna u najlepših žena sveta od 2008. godine je u braku sa Markom Jarićem. Njih dvoje imaju četvorogodišnju ćerku Valentinu i ćerku Siennu, koja u septembru puni godinu dana. Adriana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj Valentina pozira kao njena mama.

Devojčica je na fotografiji u pamučnoj haljinici i maminim kratkim čizmama na štiklu. Pozira kao profesionalni model, tačnije kao njena mama. Možda će devojčica krenuti mamin stopama i postati manekenka, svakako to joj sada deluje jako privlačno. Lima je ispod fotografije napisala: ”Valentina ide maminim stopama :) lol”.

Prošle godine je Marko na Twitter-u objavio fotografiju na kojoj Adriana šminka Valentinu, što se njemu nikako nije dopalo, pa je napisao da za devojčicu nema više šminkanja u narednih 20 godina. Ne znamo kako mu se dopada što Valentina isprobava maminu obuću, ali ona deluje veoma srećno.

Valentina srećna pozira u maminim štiklama

 

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top