in , ,

Ćerka naše poznate glumice hladnokrvno pretučena (foto)


Sve je počelo u noćnom klubu (foto: Facebook)
Sve je počelo u noćnom klubu…. (foto: Facebook)

Sara Bradić, ćerka poznate glumice Nade Blam, hladnokrvno je napanuta u jednom noćnom klubu u Beogradu. Sara je sve detalje podelila na Facebook profilu, želeći svima da do znanja da nasilje nad ženama ne sme da prođe nekažnjeno.

„Trenutno sam jako loše ali ruke dići neću. . Lomila sam se pet dana da li da okačim ovde… Iskreno od sramote …. ali onda sam skapirala da ono shhhh u ovakvim situacijama ima smisla jedino kao tetovaža na prstu i rešila da ne guram glavu u pesak“, otvoreno je počela Sara, a onda je ispričala šta je doživela, „Dakle u četvrtak noc sam imala ozbiljan incident u petak sam ceo dan provela u urgentnom i u miliciji. Meni nepoznat dečko koji me je smarao i vređao i koga sam oduvala, me je, izmedju ostalog, pocupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnicki čelom u nos i polomio mi nos na tri mesta. U petak sam ceo dan bila u urgentnom i u miliciji i bas sam loše. U ponedeljak sam bila kod psihijatra u utorak i sredu na VMA gde se završila operacija a to je pakleno bolno. Tužila sam ga ali posto ne znam ko je, a obezbeđenje, koje je MORALO DA ZOVE POLICIJU, a da to nije uradilo iako je ceo incident videlo, I JOŠ PROKOMENTARISAO DA I JA NAPUSTIM KLUB POŠTO JE ON VIDEO KADA SAM GA ZALILA PICEM… nadam se da će sarađivati a možda i on popije tužbu. U međuvremenu sam saznala ko je Junačina tj. kako se zove i gazda lokala je spreman da pomogne sve što moze“. 

Nepoznati dečko joj je glavom polomio nos na tri različita mesta (foto: Facebook)
Nepoznati dečko joj je glavom polomio nos na tri različita mesta (foto: Facebook)

Sara je trenutno kući, gde je čeka minimum tri nedelje ozbiljnog oporavka. Dodala je i da će istrajati u svojoj bori da pravda bude zadovoljena.

Mi zavidimo Sari na njenoj hrabrosti i nadamo se da će se brzo oporaviti.