Search
Close this search box.

Četiri dana do kraja Survivora: Ko će biti jedini preživeli?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zabavno-takmičarski šou program Survivor ulazi u samu završnicu, a evo šta je obeležilo nedelju za nama.

Na samom početku ove nedelje takmičari su igrali igri čija nagrada je bila put u Santo Domingo, a ovo su bila pravila igre.

„Na vama je poligon koji treba da pređete što je brže moguće, kada dođete do cilja, morate da rasporedite domine tako da ih oborite i poslednja padne u koš. Pleme koje prvo osvoji deset poena pobeđuje“, saopštio je Bojan Perić.

U ovoj igri bolji su bili takmičari plavog plemena, a rezultat je bio 10-2. Oni su se nakon poligona spremili za put, a po dolasku u ovaj grad su bili oduševljeni arhitekturom, prijatnim ljudima, ali i hranom koja im je falila.

Za to vreme, takmičari crvenog plemena su odlučili da se zabave, te je Anđela Šarčević od kampa napravila turističko mesto Santo Kampingo, a Ognjen Dimić je glumio statistu.

Već narednog dana došlo je vreme za ispadanje. Naime, takmičari su odigrali poslednju igru za plemenski imunitet. Nagrada je ovog puta došla od shoppstera i podrazumevala je burger, kikiriki puter, krekere i 200 grama šećera za svakog člana plemena.

Pravila igre su bila da što pre pređu poligon, a na kraju ih čeka 10 čunjeva koje moraju da obore sa lopticama. Poslednja borba za totem plemenskog imuniteta se odvijala jako burno, poligon je bio dugačak i sa teškim preprekama. Veću sreću u današnjoj igri su imali takmičari crvenog plemena, te su pobedili sa rezultatom 8-5.

Takmičari crvenog plemena su odmah uzeli burgere, a ostatak nagrade odneli u kamp dok su Plavi otišli na drugi poligon gde su igrali igru za lični imunitet koji je osvojio Luka Rimac, a s obzirom da je osvojio poslednji totem ličnog imuniteta, voditelj Bojan Perić mu je saopštio da je on prvi četvrtfinalista.

Luka je na plemenskom savetu koji je odmah usledio morao da izabere jednu osobu za odlazak u duel, dok je drugu osobu biralo celo pleme.

Oni su odlučili da to bude Nensi Poropat, a onda je Luka Rimac, koji je osvojio lični imunitet, odlučio da sa njom u duel ode Dorian Ivanovski. Pravila igre su bila da slože slagalicu i u isto vreme ne dozvole da loptica na platformi iza njih ne ispadne na zemlju.

Dorina je bio brži u slaganju slagalice, te se vratio u pleme, a Nensi je zauvek napustila igru i seli se u vilu plemenskog veća.

„Nije mi žao što sam napustila igru, bila sam ovde dva meseci – neki nisu ni to. Stvarno sam srećna, psihički je u poslednje vreme bilo jako teško. Prošla sam kroz teži put ovde. Ne znam kako ću sve ovo prepričati kada dođem kući, svi takmičari su mi postali dragi“, rekla je Nensi.

„Odavde nosim puno lepih uspomena, prijateljstva, ne izlazim ni sa kakvim zlim namerama“, dodala je ona.

Narednog dana su usledile prve individualne igre, a nagrada je bila put u jednom Dominikansko selo. Borba je bila uzbudlijva i napeta do samog kraja, a najviše sreće su imali Stefan Arsić i Dorian Ivanovski. Oni su dobili mogućnost da sa sobom povedu po jednu osobu, te su odlučili da to budu Anđela Šarčević i Luka Rimac.

Takmičari su prvo posetili destileriju kafe, a onda su imali priliku da večeraju u luksuznom restoranu.

Pred kraj ove nedelje atmosfera u Survivor-u je postala sve napetija. Crveno pleme je imalo pet članova te su se našli na plemenskom savetu, te odabrali dve osobe za odlazak u duel, a to su bili Katarina Nicić i Ognjen Dimić.

Pravila igres su bila da reše slagalicu i izvuku deo na kom se nalazi nož, sa nožem treba da odseku konopac koji drži zatvoren kovčeg. U kovčega u se nalaze dve vreće sa još dve slagalice koje moraju da sklope.

U ovoj igri je bio brži Ognjen Dimić, te se Katarina Nicić seli u vilu plemenskog veća.

„Put kroz Survivor mi je bio divan, mislila sam da će mi ljudi biti problem, da će biti zli, a stvarno nije bilo tako. Upoznala sam divne ljude, shvatila da pripadam toj džungli, nije mi bilo teško da spavam na pesku i da se ne kupam… Mogu do sutra da pričam o ovom iskustvu“, rekla je Katarina Nicić.

U nastavku emisije, četvrtfinalisti su se našli na poligonu, te su igrali igru iz koje je izašlo po dva takmičara iz plemena kao sigurni polufinalisti, a poraženi su bili u duelu za opstanak. Pravila igre su bila da pređu dug i komplikon poligon kroz koji moraju da prenesu dve lopte na postolju, na cilju ih čekaju četiri prstena koja moraju da ubace u koševe. Ko prvi dođe do četiri poena ide direktno u polufinale.

Pre početka igre u Dominikanskoj republici je počela veoma jaka kiša po kojoj su učesnici morali da igraju. Na kraju igru, rezultati su bili po četiri poena za Doriana Ivanovskog, Mihaela Pavlović, Stefana Arsića i Anđelu Šarčević – su prvi polufinalisti ovogodišnjeg Survivor-a.

Tijana Jeremić, Ognjen Dimić, Matea Galić i Luka Rimac će u nastavku emisije odigrati još jednu igru iz koje će samo dvoje izaći kao pobednici, a ostali dvoje ispadaju iz igre i sele se u vilu velikog veća.

Pravila igre su bila da upamte raspored pločita na kojima se nalaze životinje. Takmičar kome prvo pođe za rukom da složi tablu postaje polufinalista.

Prvo su odigrali Matea Galić i Luka Rimac, a više sreće u ovoj igri je imao Luka Rimac.

Odmah zatim su na isti poligon stali Ognjen Dimić i Tijana Jeremić, a više sreće u ovoj igre je imala Tijana.

„Ovde sam naučio da ne treba da žurim, treba da idem korak po korak. Naučio sam o sebi da budem mirniji, komunikativniji jer sam se ponekad previše zatvarao u sebe. Žao mi je zbog scene koja se desila na početku“, rekao je Ognjen Dimić.

Matea je počela da plače, a onda se kroz suze obratila takmičarima.

„Ostala sam bez reči, predivno iskustvo, predivna avantura. Kada sam se prijavila nisam ni znala zašto to radim, ali sam shvatila ovde. Videli ste me i najgoru i najbolju, bila sam najglasnija. Jako mi je drago, jako sam srećna. Drago mi je što sam ispala sa Ognjenom jer sam sa njim imala prvu svađu. Najvrednije što su odneti su ovi ljudi, upoznala sam predivne ljude. Neverovatni borci, nisam mogla bolje ljude poželeti. Drago mi je da ću biti svom malom bratu inspiracija. Zbog njega sam najsrećnija“, rekla je Matea Galić.

Voditelj Bojan Perić je preostalim učesnicima saopštio da su polufinalisti – Anđela Šarčević, Tijana Jeremić, Stefan Arsić, Dorian Ivanovski, Mihaela Pavlović i Luka Rimac.

POSLEDNJE VESTI