Channing Tatum i Jessie J u vezi

Channing Tatum uplovio je u vezu sa Jessie J, nekoliko meseci nakon razvoda od Jenne Dewan, pišu američki mediji.

Tridesetosmogodišnji glumac i osam godina mlađa pevačica viđeni su nekoliko puta zajedno u prethodnih par meseci. Channing je viđen i na koncertima koje je Jessica održala u Sijetlu i Solt lejk sitiju.

Kako očevici tvrde, par je igrao mini golf na jednom terenu u Sijetlu prošle nedelje. Drugi izvor dodao je da je veza “tek počela i da se veoma zabavljaju.”

Iako nije poznato kada su započeli zabavljanje, Jessie i Tatum su se sreli na dodeli filmskih nagrada MTV-ja, kada je glumac dobio nagradu za najbolji komični nastup.

Uprkos tome što su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, Channing Tatum i Jenna Dewan Tatum u aprilu su saopštili da će se razvesti posle 8 godina braka.

“Odlučili smo da se razdvojimo kao par. Duboko smo se zaljubili pre mnogo godina i zajedno smo imali magično putovanje. Apsolutno ništa se nije promenilo u tome koliko se volimo, ali ljubav je lepa avantura koja nas trenutno vodi na različite puteve. Nemamo nikakvih tajni niti sakrivenih događaja. Mi smo samo dva najbolja prijatelja koji shvataju da je vreme da naprave malo prostora i pomognu jedno drugom da žive najsrećniji i najispunjeniji život”, piše u ovoj objavi.

Oni su na saom kraju dodali i da neće komentarisati razloge rastanka izvan ovog posta i traže razumevanje i poštovanje privatnosti njihove male porodice.

Povezane vesti