Prati nas

Extra

Channing Tatum obradovao obožavateljke!

Magic Mike XXL (foto: WENN)

Magic Mike XXL (foto: WENN)

Channing Tatum je ovih dana najavio specijalno iznenađenje za sve dame i ljubitelje franšize Magic Mike.

36-godišnji glumac je objavio svoj prvi video na Facebooku i otkrio da radi na projektu Magic Mike Live, koji se bazira na ideji filma, tj. izvođenju izazovnog plesa i striptiza, ali ovog puta uživo pred publikom. Nastup će se odvijati u Las Vegasu, u Hard Rock Hotel Casinu, od marta sledeće godine.

“Želim da promenim ono što se smatra muškom zabavom”, izjavio je. “Čak i dok sam izvodio striptiz, osećao sam da to nije bilo samo zbog žena”, rekao je Channing za magazin Cosmopoliten nakon prezentacije. “Radilo se više o samouverenosti muškarca koji se oseća dobro u svojoj koži”.

Channing Tatum u ulozi Mikea Lanea (foto:WENN)

Channing Tatum u ulozi Mikea Lanea (foto:WENN)

Holivudski glumac je takođe predstavio neke od stripera koji će se naći u šouu. Snimak prikazuje nove momke sa savršeno izvajanim mišićima, a na njemu se vide i neodoljivi štenci ( kao da već nismo imali dovoljno razloga da ga pogledamo! ).

Channing ce režirati šou, a Alison Faulk i Teresa Espinosa, koje su bile angažovane na oba filma, će biti zadužene za koreografiju. Jedno od pitanja koje najviše zanima njegove obožavaoce jeste da li će se zgodni glumac pojaviti kao gost na nekom od nastupa. “Ako budem u dovoljno dobroj fizičkoj formi i kondiciji da to ponovo uradim, svakako ću otići da se zabavim na jednu ili dve večeri”, odgovorio je Tatum.

Pošto još uvek nije sigurno da će učestvovati u programu, ostaje nam samo da se nadamo da će se to desiti, i ponovo uživamo u njegovim plesnim veštinama uz, sada već čuvenu, pesmu Pony, u ulozi zavodnika Mikea Lanea koja ga je proslavila.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top