Channing Tatum odveo ćerku na koncert devojke Jessie J

Jessie J i Channing Tatum

Channing Tatum odveo je svoju petogodišnju ćerku na koncert Jessie Jsa kojom se navodno zabavlja!

Prošlog četvrtka, tridesetosmogodišnji glumac je viđen je kako napušta The Wiltern u Los Anđelesu noseći petogodišnju ćerku Everly Tatum u naručiju. Otac i ćerka zajedno su prisustvovali koncertu Jessie J, a postoje glasine da se pevačica i glumac od nedavno i zabavljaju, kako navodi ET.

Prema tvrdnjama očevidaca, Tatum se dobro zabavljao pevajući hitove pevačice a Everly je takođe uživala tapšući rukama nakon svake izvedbe.

Glumac je nedelju započeo proslavom Noći Veštica, koju je proveo u porodičnoj atmosferi zajedno sa svojom bivšom suprugom Jennom Dewan i njihovom ćerkom Everly Tatum. Dewan je bila maskirana u Kleopatru, a Tatum u duha iz lampe.

Međutim, iako se nekadašnji par uskladio oko zajedničog starateljstva i povremenog okupljanja, odavno su krenuli svojim putem kada je ljubav u pitanju.

Ovo je veliki korak i za  Tatuma i Dewan. Oboje su se nadali da će zauvek biti zajedno, međutim zaista su dali prostora jedno drugom da nastave dalje sa svojim životima” , izjavio je izvor za ET.

 

Povezane vesti