Crveni očajni, u suzama: Razmišljam da idem kući!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Hoće li Crveni tim izdržati pritisak surove igre u Survivoru?

Još jedna nagrada pripala je plavom plemenu nakon što ih je njihova snažna kolektivna energija dovela do pobede na poligonu, pobedivši na katamaranskoj zabavi. Sa rezultatom deset prema pet, članovi crvenog tima ponovo su izgubili a ni ove nedelje nisu uspeli da puste brkove.

Dok se David nadao da će za nagradu dobiti priliku da razgovara sa rođacima, Denis bi više voleo da osvoji dobar komad mesa. U igri za nagradu, kandidati su se nadmetali za sadržajnu slatku gozbu uz svojevrsni plesni tim bilding na katamaranu. Da bi osvojili nagradu, morali su kockicama da postave stazu na poligonu, ali nisu smeli da gaze na pesak. Na drugom delu poligona morali su da sakupe četiri zastave. Kada su stigli do kraja strelišta, došlo je vreme za kuglanje. Takmičari koji su prvi srušili devet čunjeva osvojili su po jedan bod, a pleme koje je prvo osvojilo deset bodova.

U crvenom timu Nataša je plakala zbog Marijinog odlaska. „Bar smo je imali ovde sa nama i jedina je normalna devojka među ostalima, ne znam kako da nazovem ostatak plemena“, rekla je Nataša u razgovoru sa Lukom, brišući suze sa lica. On smatra da je Bojan počeo da nameće svoja pravila ekipi, a da je Draga najnegativnija u plemenu, jer leži i budi namrštena. „Bojan i Draga su dvojac najvećeg zla“, rekao je Luka Nataši.

Plavi tim već je u startu dobio bod te su do kraja vodili igru. „Skupljaju se emocije, razmišljam o kući, u o svemu. Svi mi nedostaju“, rekla je Draga i zaplakala pa dodala. „Nikad nisam bila ovako pomešanih emocija.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI