Crveni tim bira drugog duelistu: Ko napušta Survivor?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Crveni tim moraće da izglasa i drugog duelistu. U igri protiv plavih izgubili su istim rezultatom kao i u prethodnoj utakmici, pa su sa sedam prema dva ponovo pobedili plavi.

U igri za plemenski imunitet takmičari su morali da prođu prepreke po pesku i blatu i stignu do dela poligona gde su se ispred njih nalazila dva sanduka.

U jednom sanduku je bilo pet čekića, a u drugom tri čekića. Kada su čekićima stigli do cilja, suočili su se sa zidom sa pet keramičkih pločica koje su morali da polome. Takmičar koji je prvi obavio zadatak osvojio je jedan bod za svoje pleme, a plavo pleme je imalo više.

„Izgleda da nam ove nedelje ništa ne ide kako treba. Sledeća nedelja će morati da bude drugačija. Imam pomešane emocije, s obzirom da je moj tim imao veoma dobru energiju. Žao mi je što nismo osvojili totem, jer nam je bio potreban“, rekao je Marko.

Sada drugi put zaredom na plemenskom veću treba da biraju koga će, osim Luke, poslati na duel. Samo jedno je sigurno, crveno pleme će izgubiti jednog člana.

Da li će to biti Luka ili neko drugi, saznaćemo u narednoj epizodi Survivora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI