Crveni tim izvređao Sanju, ona pokazala zube

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Obe ekipe su ušle u igru za plemenski imunitet sa velikom nadom u pobedu. Sa uzastopnim pobedama u nadmetanju, plavi tim je ostao sa svežim sećanjima na fine sendviče i slatke palačinke, dok crveni tim, uz niz poraza, očajnički želi da konačno dođe do pobede.

Sanja je u jednom trenutku izgubila živce i bila je posebno gruba prema protivnici, a to ju je koštalo boda – nije priznato jedno obaranje Nikolinog totema. Ali njen agresivni učinak, koji je uspela da zadrži u granicama dozvoljenog, kasnije je doneo bod plavom timu.

„Ovo ponašanje, ovo je svinjokolj“, prokomentarisala je Draga. „Ovako se svinja valja u blatu“, komentarisali su članovi crvenog tima nakon što je Sanja zaradila bod za plave.

Baš zbog toga, crveni se nadaju da će se Sanja naći među nominovanima ove nedelje.

U nastavku borbe za plemenski imunitet padaju teške reči između ekipa.

„Opet su se sa klupe začuli neki ružni povici. Pokušaćemo da shvatimo da je to njihov stil borbe. Sanju neću ni da komentarišem. To me je šokiralo i očekujem da će se zbog svog gesta naći na papirima u većini“, reći će Luka.

Sve će biti previše za Amera koji će se srušiti, a najveća drama odigraće se na Plemenskom savetu, između Antonija i Marine.

U novom nastavku borbe za totem plemenskog imuniteta, Leo će prvo nastupiti u blatnom ringu za plavo pleme, a Luka za crveno. Podsećanja radi, u svakom kolu učestvuje po jedan takmičar iz svake ekipe. Svaki igrač u areni ispunjenoj blatom drži postolje sa totemom na njemu, a zadatak protivnika je da ga sruši. Da bi pobedili u rundi, moraju dva puta da obore totem protivnika da bi osvojili jedan poen. Prvo pleme koje postigne osam poena pobeđuje. Za sada je rezultat izjednačen, a bod za izjednačenje plave postigao je Marina u okršaju sa Marijom.

Takmičari su nakratko zamenili idilične pejzaže Dominikanske Republike manje atraktivnim blatnjavim okruženjem, koje je ovoga puta lokacija za novi izazov, novu priliku da pokažu snagu, ali i izdržljivost i volju za ostankom.

Koji tim će osvojiti imunitet, a koji poslati na takmičenje za lični imunitet, a ko će ovoga puta biti pošteđen nominacija i ko će biti izabran za duel na nikad zanimljivijem plemenskom savetu, saznaćemo večeras.

POSLEDNJE VESTI