Search
Close this search box.

Crveni tim napao Anu: Kako će završiti borba za totem?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Velika motivacija za osvajanje totema plemenskog imuniteta se nije pokazala dovoljnom plavom timu na novom poligonu.

Crveni tim od pobede dele još tri boda, a plavi zaostaju za bodom, ali ishod utakmice videćemo u narednoj epizodi.

Iako i plavi tim ima svojih problema, crveni su trenutno izraženiji.

„Ana me je iznervirala i razočarala u trenucima kada je trebalo da pokaže snagu, ona je jedina pustila šipku. Padala je na gredu. Nina se, kao antilopa, pocepala, devojčica je izgubila dušu, a Ana pala na gredu, nije mogla da prođe. Posle je i dalje neprecizno i nema snage“, rekao je Draga o igri pre glasanja na plemenskom veću.

„Stavila je na stranu određenih ljudi za koje je mislila, ako bi ih pridobila, lakše će preživeti ovde. Ona me vidi kao jedinu, sama sam ovde i nisam joj interesantna da bilo šta pokušava sa mnom, a ja sam joj to zamerila“, kaže Anja.

U svakoj rundi igre učestvuje po jedan takmičar iz svakog plemena. Njihov zadatak je da se spuste niz tobogan, napune dve kante vodom i stave ih na nosač i što pre prenesu na drugi kraj polja. Zatim moraju da sipaju vodu u staklenu posudu sve dok iz nje ne ispadne lopta u boji njihovog plemena. Kada im ponestane vode, moraju da se vrate na početak terena dok ne iskoriste vodu da izbiju loptu iz posude. Kada je lopta na tlu, zadatak je da sa određene udaljenosti srušite dva totema sa postolja i sa iste udaljenosti okačite jedan prsten o klin. Takmičar koji prvi uspe osvaja poen za svoje pleme. Za totem im je potrebno osam poena.

Prvo kolo izborio je David koji je igrao protiv Marka, a Sanja je potvrdila prednost plavih u napetom meču sa Natašom. Rezultat za crvene izjednačila je Ana u vodenoj borbi sa Norom, a bod kojim su odvele prednost crvenima je donela Kala, koja je igrala protiv Leo.

Prednost je umalo vratila Anđelu plavom timu u meču sa Marijom, koja nije donela dovoljno vode i morala je da se vrati i time protraćila dragocene minute. Međutim, uprkos tome, Marija je uspela da prođe obruč ispred Anđele i time zapečatila prednost svom plemenu. Razliku za plave smanjile su Marina i Jelena i za sada crvena ima pet bodova, a plava četiri.

Kako će se utakmica završiti, da li će plavo pleme uspeti da povrati prednost i pobedi ili će pobediti crveno pleme, saznaćemo uskoro.

POSLEDNJE VESTI