Da li je Denis pretio Nori u Survivoru? Potpuno pucanje plavog tima…

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Današnji poligon bio je dinamičan za sve takmičare, a situacija je bila neizvesna.

Međutim, sve je završeno rezultatom 6:4 u korist crvenih, tako da su oni dobili plemenski imunitet.

Plavi su odigrali igru za lični imunutet, u kojoj su morali da uz pomoć štapa pritiskom održavaju lopticu uz pomoć dve ploče.

Denis je bio najizdržjiviji u ovoj igri pa je dobio ogrlicu za lični imunitet, a izrazio je žaljenje što ovu ogrlicu nije dobio njegov dobar drug David, kome se posle obratio.

„Kunem ti se, veruj mi, da si mi samo video facu kad sam čuo da si pao, ne mogu ti vratiti uslugu koju si ti meni napravio jer definitivno ovaj put mislim da imam više šanse u dvoboju“, rekao je Denis a posle je dodao:

„Da smo ostali nas dvoje poslednji, prepustio bi mu ogrlicu, a ja želim da se borim, čak više želim da se borim sa nekim iz svog tima nego iz crvenog.“

David je izneo svoj stav pred kamerama.

„Čini mi se da su nas otpisali, Denis i ja smo struja koja je u manjini. Njima će biti lakše kad nas se reše, da im ne stojimo na grbači, mi smo opasnost koja može da ih sprečimo da dođu do svojih ciljeva“, rekao je David, a šta je još rekao pogledajte u videu.

Inače, Denisa je Nora optužila da joj je pretio, a kada ju je upitao kada, rekla je da joj je „pretio da će je poslati kući“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI