Da li je ovo novi dečko Rickyja Martina?

Federico-Díaz-niega-romance-con-Ricky-Martin.

Federico Diaz, popularni urugvajski glumac, juče je na Twitteru otkrio da je gej. Sve bi to bilo uobičajeno, da ga mediji pre nekoliko meseci nisu povezivali sa latinom pevačem Rickyjem Martinom!

Martin i Diaz navodno su se upoznali pre nego što je pevač raskinuo svoju dugogodišnju vezu sa partnerom Carlosem Gonzalezom Abellom a on je jedan od uzroka za raskid ove veze.

Federico-Diaz-Ricky-Martin-640x430

I dok Ricky nikada nije demantovao ove glasine, Diaz je rekao da su priče netačne. “Novine pišu o nečemu što je daleko od istine, a to rade sa lošom namerom koju ne razumem.” rekao je on tada.

Inače, u svom online outovanju, Diaz je napisao da se zahvaljuje Bogu koji mu je pomogao da pronađe pravi put. “Bog me je nagradio homoseksualnošću i sada konačno mogu da ostavim iza sebe godine konfuznosti tokom kojih nisam znao ko sam. Danas krećem na novu životnu putanju, znajići ko sam, bez laži i bola. Ja sam gej i ovo delim sa svima onima koji me vole i poštuju. Hvala vam na svemu.”

P.Ž./Tračara

Total
0
Shares
6 comments
  1. J, zato što brinu o sebi. Frizuri, koži, liniji, odevanju…Balkancima je samo važno da se vidi da je muškarac, da koža bude ispucala da se vidi da radi i zarađuje za porodicu.

  2. Kad smo vec kod boga…on (kogod/stogod) nas je ”nagradio” sa svime sto imamo a to kako cemo mi to iskoristiti oblikuje nasu ”nagradu”. Pogledajte samo ljude koji dobija na lutriji – neki od njih lepo urade sve ono o cemu mi koji nismo imali tu srecu mastamo, a neki o kojima vrlo cesto citamo to spiskaju na drogu i silikone – u prevodu sjebu se.

  3. Pa šta neka je priznao svjetu šta je jer je teško živjeti sa maskom na licu cjeli život onakav je kakvog ga je priroda stvorila i toga se netreba stidjeti to on najbolje zna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Aktivna trudnica: Mila Kunis ide na jogu!

Next Article

'Volim kad mi muškarac kuva bez odeće!'

Related Posts