Da li je plavi tim dovoljno motivisan za nove nagrade?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Posle dobre gastronomske trpeze u kojoj su uživali zahvaljujući pobedi u poslednjem izazovu, večera će biti glavna tema jutarnjeg razgovora članova plavog tima u ‘Survivoru’.

„Kada sam jeo, na sekund sam se vratio kući da vidim kako je sve tamo, kada sam jeo sa svojom porodicom za stolom. Užasno mi nedostaju žena i deca. Takve stvari, svaki dan razmišljam o njima. Ne sećam se šetnje, ne sećam se igranja sa igračkama, ali se sećam tih trenutaka. Kada završim sa kuvanjem, moja žena postavi sto, napravi salatu, stavi mali sto za decu, porodica je najbliža za tim stolom“, rekao je Filip i dodao da je za njega najveći ‘Survivor’ da preživi bez dece.

Nova kandidatkinja u crvenom timu Nikolina priznaje da je nervozna i da se trese pred borbu.

„Osećam određeni pritisak, što je neizbežno jer sam nova i svi su povezani“, kaže ona.

Crveni tim je siguran u pobedu, iako su ih plavi juče glatko pobedili. „To pokazuje da smo bile superiorne u igri“, kaže Sanja, nadajući se da će u narednom meču plavi osvojiti osam bodova, a crveni nula.

Ovoga puta, u timovima od po tri, takmičari će se boriti za obilnu nagradu, a ko će njom biti počašćen, saznajte večeras u Survivoru na Novoj TV.

POSLEDNJE VESTI