Search
Close this search box.

Da li je prevara kriva za raskid Kaće Grujić i Nemanje Buhe?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kraj veze – zbog ljubomore ili prevare? (foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll)

Vest o raskidu dvogodišnje veze pevačice Katarine Grujić i Nemanje Buhe iznenadila je sve. Par je često u javnosti govorio o svojoj ljubavi i planovima za budućnost, i činilo se kao da će uskoro i ozvaničiti svoju vezu.

Međutim, od njihove velike ljubavi nije ostalo ništa. Odmah nakon raskida oboje su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i promenili svoje emotivne statuse u single, a Buha je ostavio i zagonetni status u kom je poručio: „Ako ga je prevarila s tobom, prevariće i tebe“.

Kako se u početku šuškalo da je razlog raskida Nemanjina ljubomora, čini se da je pevačica počinila prevaru preko koje Buha nije mogao da pređe.

Obrisali sve tragove ljubavi (foto: nstagram.com/katarinagrujic.doll)

Grujićeva je samo kratko potvrdila navode medija o raskidu i zamolila ih za razumevanje. „Tačno je da Nemanja i ja nismo više zajedno. Raskinuli smo pre sedam dana, ali ne bih dalje ništa komentarisala. Meni je bilo lepo u svakom pogledu i uživala sam s njim, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem i to bi bilo sve. Želim mu sve najlepše i zamolila bih vas da me razumete i ubuduće ne zovete sa pitanjima u vezi sa privatnim životom“, rekla je ona za Kurir.

POSLEDNJE VESTI