Prati nas

Film

Dakota i Jamie o seksi scenama u novom nastavku ’50 nijansi sive’

Glumica je otkrila kako su oboje morali da nose zaštitu za intimne delove tela. 

U bioskopima trenutno gledamo poslednji nastavak franšize 50 nijansi siva, koji je za prva 4 dana videlo preko 60 gledalaca, čime je postao najgledaniji film u Srbiji. Ipak, ono o čemu svi razgovaraju nakon filma jesu seksi scene između gospodina i gospođe Gray. 

I dok na velikom platnu takve scene izgledaju uzbudljivo i sjajno snimanje istih i nije baš toliko zabavno – bar tako tvrde i Jamie Dornan i Dakota Johnson. Glumica je otkrila kako su oboje morali da nose zaštitu za intimne delove tela.

“Nosila sam tange koje se zalepe na kožu, nemaju ništa sa strane što ih drži. Nisu lepljive po celoj površini, nego samo na krajevima. No, snimanje je trajalo dugo i često su se odlepljivale pa su stvarno morali da stave lepak kako bi sve izdržalo. Nije bilo bolno, ali nije ni nimalo glamurozno ni seksi. Samo je bizarno”, rekla je Dakota za Marie Claire.

Sa druge strane, Dornan je svoj polni organ skrivao u vrećici, koja je bila prilično neudobna.

“Imao sam  vrećicu za penis kako bih ga zaštitio za vreme snimanja tih scena. Dali su mi hrpu vrećica i izabrao sam jednu za koju sam mislio da je dobra. Mislio sam da su to potpuno nove stvari, ali kad sam je uzeo u ruke vidio sam da na njoj piše ‘zatvorenik broj 3’. Nisam hteo da pitam ko ju je nosio pre mene, ali definitvno ne zvuči dobro,” rekao je glumac.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top