Damjan Puljić napustio Survivor, poslušajte emotivni govor nakon ispadanja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U duelu za eliminacionu igru večeras su se našli Nikola Renić, Damjan Puljić i Aleks Percan iz plavog plemena, kao i Ognjen Dimić iz crvenog plemena.

Igra se odvijala u dve runde, prva dva pobednika se vraćaju u pleme, a preostala dva takmičara nastavljaju borbu.

Oni su stojeći na uskim stepenicama morali da drže lopticu na postolju, svako malo su se penjali na stepenicu više, a svaka je sve uža i uža.

U prvoj rundi pobedu su odneli Nikola Renić i Ognjen Dimić, a borbu su nastavili Damjan Puljić i Aleks Percan.

Njih dvoje su ponovo igrali istu igru, a duže je izdražao Aleks Percan, te Damjan Puljić zauvek napušta Survivor.

„Bolji su pobedili, imao sam mali trenutak nepažnje. Jako je bilo teško igrati ovu igru protiv prijatelja. Aleks mi je rekao da je pobeda i ako ostanem i ako odem, hteli smo obojica da nastavimo ovo takmičenje, ali eto – ovako se dogodilo“, obratio se Damjan voditelji Bojanu Periću.

„Survivor ću pamtiti po glađu i spavanju na tvrdom, ali sigurno i po svojim saplemenicima. Nadam se da mi nemaju šta zameriti, možda sam bio tih ispočetka, nemam primedbi, očekujem da mi se javiti kada dođete u Hercegovinu. Ne znam da li je dobro srce koštalo, ali bolje je da izađem čistog obraza iz ove igre“, rekao je Damjan.

„Navijam za Doriana i Mihaelu, ona je nama ukazala na sve prepreke i sve ono što nas je ovde čekalo. Dorian je nedavno složio jednu pesmicu, pa bih voleo da je čujem poslednji put“, rekao je Dorian, a onda su se i crveni i plavi zagrlili…

POSLEDNJE VESTI