Dejana Živković čedna dok joj je dečko u zatvoru

Devojka od milion dolara? (foto:Instagram)
Dejana kaže da je verna svom dečku i da će ga čekati još 6 meseci (foto:Instagram)

Voditeljka emisije Bulevar delikates na Televiziji B92 Dejana Živković priznaje da se našla u teškoj emotivnoj situaciji kad je pre pola godine njen dečko Jovan Vukotić iz Kotora uhapšen i osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva.

Iako je sa njim bila tek nekoliko meseci u vezi, veoma se zaljubila u Crnogorca i iznenadno odvajanje od njega je teško podnela. Zgodna Beograđanka, koja je javnosti postala poznata kao devojka Vladimira Stojkovića i Vlade Mandića, drastično je promenila život zbog ljubavi prema Jovanu i ozbiljnosti njihove veze. Iako je redovno obilazila noćne klubove i bila na meti mnogih muškarca, voditeljka je odlučila da bude čedna dok joj dečko ne izađe iz zatvora!

Dejana nije bila spremna na brak zarad povlastica u zatvoru za njenog dragog (foto: Instagram)

Ona za Blic tvrdi da će mu biti odana do kraja. “U našem odnosu se ništa nije promenilo, zaljubljeni smo kao na početku veze. U fazi sam kad mi se prosto ne izlazi”, istakla je Dejana, i dodala da je veoma pogađaju komentari kojima je obasipaju na društvenim mrežama, a u kojima dušebrižnici o njenom izabraniku govore kao o opasnom kriminalcu.

“Moj Jovan je dobar dečko, a to što mu se dogodilo ne želim da komentarišem. Samo hoću da kažem da svakome može da se desi da se nađe u zatvoru”, dodala je votiteljka.

Izvor Blica je takođe dodao da je Jovan hteo i da se oženi Dejanom “da bi da bi mogla da ga posećuje u tzv. bračnoj sobi, jer kao momak i devojka mogu da se viđaju samo u zatvorskoj kantini ili u krugu zatvora, ali ona još nije spremna na to.”

Povezane vesti