Search
Close this search box.

Deset godina je stariji, a javio mi se kada sam imala 15: Ljubavna priča Nore iz Survivora 

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Takmičarka plavog tima, Nora Dominko, podelila je detalje svoje ljubavne priče.

Naime, u prethodnom periodu ona je govorila o teškim događajima iz svog života, koji su potresli gledaoce Survivora, a sada je odlučila da otkrije ko je uspeo da joj vrati veru u život.

Već tri godine je u srećnoj vezi, a kako tvrdi dečko je vrlo pažljiv prema njoj.

„Dino i ja imamo jednu od najlepših ljubavi koje postoje. Upoznala sam mnogo muškaraca koji se boje reći ‘volim te’, ali Dino nije jedan od njih. Doslovno svakog dana mi rečima i delima pokazuje koliko mu je stalo do mene, zbog toga sam bila u krizama. Kada si toliko naviknut na takav tretman, težak ti je i jedan dan bez te osobe, a kamoli 60“, kazala je takmičarka.

Nora se prisetila početaka njihove veze.

„Javio mi se kada sam imala 15 godina, a on je 10 godina stariji i kada je saznao da sam tako mlada, rekao mi je ‘premlada si, bolje da sačekam da napuniš 18’.“

„To mi se tada nije dopalo, ali kada sam napunila 20, opet mi se javio, povezali smo se i tu je krenula naša ljubav. Mnogo toga smo prošli zajedno, brzo smo počeli da živimo zajedno, ovo nam je prvi put da smo odvojeni jedno od drugog više od par sat i abnormalno mi fali“, dodala je ona.

POSLEDNJE VESTI