Detalji venčanja Natalie Portman

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Venčanje Natalie Portman i izabranika Benjamina Millepieda bilo je veoma neobično!
Ne samo što su se tokom ceremonije slepo držali pravila njene jevrejske vere, venčavši se u mraku i njegove, celo veče bilo je u duhu njihovog pogleda na cvet. Umesto cveća, na venčanju je bilo isključivo divljih cvetova, dok su se služili samo vegetarijanski obroci, s obzirom da je glumica vegetarijanac. Venčanicu je za Portmanovu dizajnirao Rodarte i bila je jednostavna i tradicionalna, dok se mladoženja pojavio u ponoćno-plavom odelu. Ceremonija se održala na grebenu koji je gledao na okean, sa tradicionalnim jevrejskim elementima, a pored porodice tu su bili i Ivanka Trump i Macaulay Culkin.
Zanimljivo je i to da na venčanju nije bilo torte već su se služili francuski makaroni. Kada se proslava završila oko 2 posle ponoći, stotinak gostiju kući je ponelo seme divljeg cveća uz jednostavno ispisanu poruku – Merci.
P.Ž./Tračara Foto: Celebitchy

6 Responses

  1. Da desperadose, dvoje svetski poznatih glumaca, koji su ‘teški’ nekoliko miliona dolara na računima (pojedinačno), su baš štedeli na meniju za sopstveno venčanje. Pre bih rekla da su to jevrejski običaji, jer besparica sigurno nije…

  2. Bas je bila lepa i prirodna, bez puno sminke i sa ukusom. Eto kako mlada moze da izgleda elegantno, a da pritom ne obuce one preglomazne vencanice koje lice na svadbenu tortu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI