Dizali joj kola u vazduh: Ko je novo lice jutarnjeg na Prvoj

Bojana Ristivojević danas je prvi put poželela dobro jutro gledaocima TV “Prva” kao voditeljka Jutarnjeg programa. Ipak, onima koji ne prate rijaliti programe, teško da je njeno lice poznato. Ona je naime prešla dug put od učesnice rijaliti programa “Maldivi” preko voditeljke rijalitija “Parovi” do voditeljke Jutarnjeg programa na televiziji s nacionalnom frekvencijom. I ne samo to, njena biografija isprepletana je raznim kontroverzama, još iz perioda kada nije bila poznata javnosti.

Naime, 2009. godine Bojana Ristivojević, tada anonimna devojka, za dlaku je izbegla smrt u eksploziji bombe koja je postavljena ispod automobila u kojem se ona nalazila sa svojim tadašnjim dečkom Dušanom Rodićem, po koga je ova eksplozija bila kobna.

Šira javnost je prvi put saznala za Bojanu Ristivojević 2011. godine, kada je ona učestvovala u rijaliti programu “Maldivi”, nakon čega je postala voditeljka pomenutog šou programa, koji se emitovao na televiziji “Happy”.

Potom su usledile emisije “Dobro jutro, Srbijo“, “Brvnara“, “Glamur“ i druge, a od 2015. godine je vodila rijaliti “Parovi“.

U rijalitiju “Parovi”, Bojanin rečnik bio je prilagođen učesnicima tog rijalitija, što i ne čudi kada za “sagovornike” imate Zmaja od Šipova i starlete.

Medijima je naročito bio intrigantan njen ljubavni život.

Voditeljka je u intervjuima koje je davala bila izuzetno misteriozna kada je govorila o svom ljubavnom životu, a kako se u medijima spekulisalo, razlog je taj što je bila u vezi sa moćnim muškarcima sumnjive prošlosti, kao i sadašnjosti. Pisalo se i to da je Bojana bila u vezi sa biznismenom Milinkom Mikicom Filipovićem, koji je od ranije poznat po vezama i sa pevačicom Anom Nikolić i starletom Sorajom Vučelić. Osim toga, Filipović je vlasnik i nekoliko striptiz klubova.

U maju prošle godine odjeknula je vest da Bojana Ristivojević nakon 10 godina napušta televiziju “Happy”, koja ju je proslavila. Voditeljka neko vreme nije radila nigde, ali je uspela sebi da priušti putovanje na Maltu.

“Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda… u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete”, napisala je Bojana tada na Instagramu, a koliko joj je otkaz prijao svedoče fotografije i snimci sa putovanja koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Ipak, na pitanja novinara šta joj je izvor prihoda nakon što je dala otkaz, Bojana je bila tajanstvena govorivši kako ima dodatne prihode van televizije od kojih fino zarađuje, a gde tačno leži tačno taj izvor, nikad nismo saznali

Povezane vesti