Search
Close this search box.

Survivor 2024: Znamo još jednog takmičara, ovaj strelac je spreman da gladuje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dorian Ivanovski drugi je učesnik Survivora koji nam dolazi iz Hrvatske, a ovaj mladić iz centra Zagreba, spreman je i da gladuje na ostrvu – ako treba!

Dorian Ivanovski: Sve što znamo o takmičaru Survivor 2024

Dorian Ivanovski se pripremao i pre nego što je saznao da će se takmičiti u Survivoru, pa dolazi u punoj opremi. Za sebe kaže da je pedantan i voli da se drži plana.

Uprkos tome, kaže da nikada ne bi želeo da bude lider jer to podrazumeva veliku odgovornost. Za razliku od većine takmičara, smatra da mu glad neće predstavljati problem jer je često bio na dijetama.

Dorian Ivanovski je rođen i odrastao u centru Zagreba. Posle srednje škole sa devojkom se preselio u Stupnik. Kaže da je po horoskopu i ponašanju tipičan strelac. Majka mu je Hrvatica, otac mu je Makedonac, što objašnjava prezime Ivanovski.

Modeling mu je nova strast

On je po struci geološki tehničar, a poslednjih pet godina radi u gradskoj gasnoj fabrici. Njegova novootkrivena strast je modeling. Van posla se bavi i sportom – on je samoproglašena hiperaktivna osoba koja trenira 6 do 7 puta nedeljno.

Tokom godina bavio se raznim sportovima kao što su plivanje, vaterpolo, tekvondo, boks, mačevanje, badminton, streljaštvo i pauerlifting, a najviše se držao u teretani i boksu.

Ko su učesnici Survivora 2024? Pročitaj ovde.

„Pre ulaska u Survivor osećam isto kao i pre odlaska na prvu reviju – ogroman osećaj pozitivne anksioznosti. Svaki put kad pomislim, u stomaku mi se dignu leptiri, iako još nisam svestan šta me tačno čeka.“ kaže ovaj momak.

Survivor sa emitovanjem počinje u ponedeljak, 4. marta 2024. godine, u 21.30h na Novoj.

POSLEDNJE VESTI