Doris Bizetić se ovako obračunala sa hejterima!

Doris se obračunala sa onima koji je ne podržavaju! (foto: puls)

Doris Bizetić se, u opširnom postu na Facebooku, odlučila je da se obračuna sa svima onima koji osporavaju njen talenat, a usput je razvila i svoje porodično stablo, navodeći sve znane i učene ljude u familiji.

„Odavno mi je muka od predrasuda i neistina koje stalno slušam o svojoj porodici i sebi. Odlučila sam da neću više da ćutim o raznim glupostima koje čujem i to od ljudi koji čak ni ne zaslužuju da se čuje njihovo mišljenje (toliko su neobavešteni – a ne samo zlonamerni). Ako će neko da nas vređa onda barem neka zna o čemu priča. I da sam htela ne bih mogla da postanem površna glupača jer sam rasla uz visoko obrazovane članove porodice. Osim što su duhoviti i talentovani moji su završili fakultete: prababa – novinar, lektor, korektor; tatin otac – slikar i fotograf; mamin otac – magistar vajarstva, profesor; tatina mama – vajarka; mama – diplomirani oboista i tekstopisac; sestra – diplomirani filmski i TV montažer…“, napisala je Doris, ali tu nije kraj njenom nabrajanju učenih predaka.

„Luka Mladenović, čuveni slikar/grafičar starog Beograda, je moj deka. Jovan Janićijević Burduš – tatin ujak; Ksenija Djokić (Janićijević) moja tetka… Samo izuzetno zlonamerni mogu da pomisle da sve to nije ocrtano u mojoj genetici. Ja sam kompletan autor svih svojih pesama, plus sam ih producirala-snimila, miksovala. Svaka budala koja voli da pljuje po meni (normalno anonimno) ne ume ni delić ovoga što ja umem, nema ni T od tih talenata. Znam da su ljudska zloba i glupost nepresušni i večni, ali ipak nekad moram da se oglasim. Inače, pijuckam čaj, ušuškana, nisam ni ljuta ni besna nego sam uvek iskrena i bez foliranja, ne mogu da se pravim da je u redu ono što nije ni malo u redu, i pre svega nije tačno“.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.