Drama u Survivoru: Takmičari prekršili pravila, biće kazni!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Uprkos ovom izazovu u emisiji ‘Survivor’, takmičari su odlučni da ostanu fokusirani na cilj.

Uzbudljiva nova epizoda Survivora donosi niz neočekivanih događaja koji će testirati granice takmičarske etike i timskog duha. Na reci Čavon, epicentru naredne nagradne igre, počeće drama koja će potresti plavi tim. Pre nego što uđu u borbu za vrednu nagradu, biće otkriveno da je jedan od članova prekršio pravila Survivora.

Odneta je kesa za đubre, otvorili smo je, videli smo da je unutra kutija sa ostacima hrane. Bili smo gladni, nismo razmišljali. Mozak ovde ne misli da bi mislio spolja,“ reći će Nikola, priznajući da je prekršio pravila i uzeo ostatke.

„Pogrešili smo, izvinjavamo se„, ponizno će Luka, preuzimajući deo odgovornosti za nastalu situaciju.

Obojica će snositi posledice ovog prekršaja, a kakve će biti, tek ćemo saznati. Uprkos ovom izazovu, takmičari su odlučni da ostanu fokusirani na cilj.

Nadam se da ćemo svi pokazati energiju i da ćemo se trgnuti na poligonu i ostvariti pobedu,“ smelo će Matea, podsećajući svoj tim na važnost zajedničkog rada.

Drame neće nedostajati ni u crvenom timu, jer njihovo pleme očekuje tužna vest koja će mnoge rasplakati. Ne propustite da saznate šta će saznati u novoj epizodi Survivora.

POSLEDNJE VESTI