Prati nas

Šokantno

Droga u srpskim rijalitijima: ko je na čemu?

121

Rijalitiji u Srbiji

Rijaliti emisije u Srbiji su prvo pokušale da nam nametnu da je sasvim normalan seks pred kamerama, a sada hoće da nam dokažu da je i droga naša svakodnevnica. Fanovi Pparova su juče saznali da je Nenad Marinković Gasttozz tokom finala bio na kokainu, dok su se gledaoci Farme uverili da Jelena Krunić svakodnevno konzumira tablete.

U jučerašnjoj emisiji Goli život u popularnim Parovima, opet se komentarisalo da je tokom finala prošle sezone njen pobednik bio drogiran.“Gasttozzov drugar neki je doneo to njemu i on je posle šmrkao i posle toga su iščupali kamere da se ništa ne bi snimilo.”, izjavila je Maca.

Potom nam je to potvrdila Ružica Veljković koja je rekla da  je više njih to veče uzimalo kokain i da bi ga možda i ona koristila ali nije bila dobra sa pobednikovim prijateljem. Puls Online piše, da su Jelena Golubović i Zmaj od Šipova isto ptvrdili tu priču rekavši da su te večeri videli Gasttozzu belo ispod nosa.

gastoz

Pobednik prošle sezone “Parova” (Facebook)

Nažalost ovo nije jedini slučaj konzumiranja narkotika u rijalitiju, slična situacija se desila i na Farmi. Naime, Jelena Krunić je bila napala pevačicu Maju Nikolić, i pošto posle incidenta nije mogla da se smiri ona je zamolila Kristijana Golubovića da je stavi u štalu, ne bi li se tamo našla mir.

jelena-krunic-instagram

Pije tablete svaki dan (Instagram)

“Ja ne želim da ovde budem diskfalikovana zbog nekog ološa ili bacača kosti, koji me je posvađao sa drugom Aleksandrom. Ja sam se emotivno vezala za Tamaru, Aleksandra i Vladu.”, prokomentarisala je Jelena i dodala da bi možda najbolje bilo da napusti Farmu, jer ne želi da dođe do novog sukoba sa Nikolićevom. “Želim da se zahvalim Zorici Marković, koja mi je kao druga majka, kao i Tamari koja mi je najbolja drugarica i kao sestra. Hoću da se zahvalim i Kristijanu koji je prešao preko svog džentlmenstva i stavio me za slugu. To će mi mnogo pomoći da se  psihički smirim”, kroz suze je pričala Krunićeva.

Potom je otišla do Tamare, Ace i Vlade gde su oni pokušali da uteše uplakanu i uzrujanu drugaricu. Tada ju je Vlada pitao da li i dalje uzima tablete, a ona mu je odgovorila da ih uzima svako jutro i veče kao da je i danas pila vino.

Uplakana farmerka je i pre mešala alkohol sa tabletama, što je prouzrokovalo njene napade na saigrače. Iako je obećala da to više nikad neće  raditi, ona nije uspela da te svoje reči održi.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. V

    01. 10. 2015. at 00:10

    Gledajući parove zaista me interesuje ko se to tamo ne drogira? Drogiranje bi im zapravo bilo jedino iole logicno opravdanje za takvo ponasanje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top