Dva izbacivanja i kraj timske igre: Survivor se bliži kraju

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Druga sezona Survivora lagano se bliži kraju, a iza nas je još jedna turbulentna nedelja u kojoj smo ostali bez dva takmičara, ali i timske igre. Crveni i plavi tim više ne postoje, a takmičari se od sada bore sami za sebe. Evo šta se sve dešavalo proteklih sedam dana.

Nedelja je počela povratkom starih takmičara: na igrama su im se pridružili i prošlogodišnji pobednici – Nevena i Stefan.

„Imam tremu. Ali osećam se kao da smo se vratili kući“, kaže Nevena.

Denis Sviličić i Antonia Ivić već duže vreme imaju sukob u Survivoru.

„Zanimaju me nekada motivi stvari koje on kaže i nije u redu na koji način ih iznosi, a ja moram da odgovorim otvoreno. Ako ćutim, neće se čuti druga strana priče.“ počela je Antonia. „Ni ne zapamtiš tu situaciju, teraš neki svoj film, to je hrpa reči.“, rekao je Denis.

Anđela Ćaćić iz plavog tima napustila je Survivor na prethodnom plemenskom savetu. Protivnica joj je bila saplemenica Antonia, koja je iskreno pričala o prijateljici.

„Mislila sam da će mi biti puno stresnije da idem u duel nego što je bilo, to je naš poslednji put u Survivoru, lepa prijateljska priča“, rekla je Antonia.

Dan nakon toga, u kampu je nastao potpuni haos, kada su tri takmičara odlučila da pobegnu iz kampa.

„Cele noći sam bio na ivici sna. Shvatili smo da nema Bojana, Marka i Davida. Posebno me je zabrinulo što nema Davida iz našeg plemena. Svi smo bili zabrinuti, posebno kada je pala noć.“

„Nije kontaktirao ni sa kim niti je ostavio tragove gde se nalazi“, rekla je Nora.

U prvom duelu ove nedelje, za opstanak su se borili Luka i Nikolina, koja je bila slabiji takmičar, pa je otišla u veliko veće.

„Do kraja je ostalo još samo nekoliko nagrada. Mislim da će sledeće biti slatke i zanimljive. Posle vile, mislimo da može biti samo bolje. Samo, nažalost, David je kažnjen, ali se radovao nagradama. To ga je oduševilo“, rekao je Denis, dok je David pre utakmice rekao: „Naravno da ću se boriti za svoj tim“.

POGLEDAJTE KAŽNJAVANJE TAKMIČARA

Crveni i plavi tim od ove nedelje više ne postoje: sada svi takmičari igraju sami za sebe, a crveni su izgubili u poslednjoj igri. Zato su se za opstanak borili Marko i Bojan, koji je i napustio takmičenje…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI