Dwayne Johnson je najseksipilniji muškarac na planeti

(foto: People)

Nakon David Beckhama, koji je prošle godine pobedio u izboru za najseksi muškarca, danas je objavljeno da će od sada ovu titulu nositi poznati glumac Dwayne Johnson.

Časopis People je tako nakon Chrisa Hemswortha, Adam Levina, Channing Tatuma, Bradley Coopera, Ryana Reynoldsa, još jednog glumca proglasio najseksi muškarcem, a The Rock je priznao da je počastvovan titulom i izjavio: „Kada sam primio poziv, rekao sam: ‘To je sjajno’. A onda mi je prošlo kroz glavu koliko je to kul i uzbudljivo. I tada sam shvatio da sam dostigao vrhunac karijere. Jer šta mogu još da postignem? Sve sam uradio“, našalio se 44-godišnji glumac.

(foto: Wenn)

Dodao je i da očekuje da će ga prijatelji zbog ove titule pošteno zezati. „Da, smejaće mi se, ali znate šta, oni su zapravo ljubomorni, jer bi i oni želeli da dobiju ovo priznanje. Svi bi želeli“.

A šta je to što čini Johnsona toliko seksipilnim? „To pitanje će me dovesti u nevolju“, našalio se on. Ali priznaje da je za to ključan ‘smisao za humor’. „Ja se zapravo u svojim filmovima ne trudim da budem seksi već samouveren i opušten. I mislim da su moji fanovi primetili da sam došao to toga da postoji direktna veza između osobe koju vide na platnu i mene u stvarnom životu“, izjavio je zvezda animiranog filma Moana koji uskoro stiže u bioskope.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI