Ekipa iz serije Zvono kao spas ponovo na okupu nakon 20 godina!

Zvono kao spas (foto: NBCU Photo Bank)
Zvono kao spas (foto: NBCU Photo Bank) Ako dosad nekim čudom niste zavoleli čuvenog voditelja Jimmy Fallona nakon ovoga sigurno hoćete. U najnovijoj epizodi svoje emisije okupio je ekipu serije Zvono kao spas i tom prilikom su kreirali novu šaljivu epizodu.
Ako ste odrastali 90-ih sigurno niste propuštali nijednu epizodu ove serije u kojoj su se proslavili Mark-Paul GosselaarDennis Haskins,Tiffani-Amber ThiessenElizabeth Berkley i Mario Lopez, a oni su se pridružili Jimmyju kako bi snimili 8-minutnu parodiju u vidu jedne epizode serije Zvono kao spas.  Ako pripadate generaciji koja je odrasla uz ovu seriju verujemo da će vam ovaj snimak ulepšati dan.

2 Responses

  1. da ne poverujes, za njih ko da je vreme stLo. Koliko sam ha voleo ovu seriju!!! U jednom dahu sam odgledao ovaj video haha.

  2. Jako sam volela ovu seriju, bila je tako pitoma I normalna, u odnosu na ono sto danas prikazuju mladima. Cak je I moja odrasla familija gledala sa mnom I pamtimo jos Skrica, koga nema ovde, a nema ni Lize. Vreme je stalo za njih, zaista, narocito za Marija Lopeza, koji se bas svojski neguje I drzi, mada priznajem da mi je Zek prva ljubav. Eh…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI