Emotivna balada Selene Gomez je posvećena Justin Bieberu!

Nova Selenina balada vas neće ostaviti ravnodušnim. (foto: Facebook)

Tinejdž zvezda Selena Gomez emotivnom baladom pod nazivom The Heart Wants What It Wants, u kojoj peva o svojoj vezi sa Justinom Bieberom, najavljuje prvu kompilaciju najvećih hitova.

Burna veza Selene i Justina puni medijske stranice i novina na dnevnoj bazi od samog početka njihove veze. Selena je odlučila da sva svoja osećanja stavi u pesmu The Heart Wants What It Wants. Sami uvodni deo spota kreće sa kratkim govorom gde pevačica priča u suzama “Kada sam bila na sceni i mislila o.. osećala sam se kako ga znam, znam njegovo srce i znam da ništa ne bi uradio da me povredi, ali nisam shvatila da to što se osećam tako samopouzdano i dobro u vezi sebe može biti uništeno jednim potezom. Potezom toliko glupim.. A onda je učinio da se osećam ludom, da se osećam kao da je moja krivica.. Mnogo me je bolelo..” rekla je Selena.

Pesma The Heart Wants What It Wants se nalazi na prvoj kompilaciji najvećih hitova mlade pevačice pod nazivom For You koja će se naći u prodaji 24. novembra, sa još dve nove pesme.

Povezane vesti