Search
Close this search box.

Enea Tonsa nakon eliminacije iz Survivora: Znam gde sam pogrešio

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Enea Tonsa podelio je svoje utiske, nakon što je napustio Survivor. On je drugi takmičar koji je izgubio u borbi za opstanak.
U poslednjem ‘Survivor’ duelu Enea je bio svega korak do pobede kad su mu pali svi totemi, a Ana iz crvenog tima je duel završila kao pobednica. „Nažalost, takva je igra. Vraćam se doma i idem uživati s curom i u hrani. Survivor je puno teži nego sam mislio. Mislio sam da ću biti bolji u igrama“, priznao je Enea koji je pohvalio obe ekipe. Crvenima, koji su izrazili simpatije prema njemu zahvalio je za to, ali im je poručio da nastave da gbe, a plavima je uputio kratku, ali važnu poruku: „Budite dobri jedni prema drugima“.

„Znam gde je bio problem“

Enea Tonsa, Survivor
Enea Tonsa, Survivor foto: printscreen
„Nažalost sam bio prekratko ovde, tako da se malo jesam razočarao. Mislio sam da će krenuti puno lakše i da ću, pogotovo u početku, biti malo bolji, ali mogu reći da takmičari i poligoni ove godine deluju puno teži i bolje nego prošle. Tako da, moje je vreme tek trebalo doći, ali nažalost nije“, kaže. Evo i što misli da je najviše uticalo na njegovo ispadanje. „Ja znam gde je bio glavni problem i gde je nastala cela moja nominacija. Bila je borba u vodi, ja se sada ne mogu setiti je li to bio drugi, treći ili četvrti dan. Uglavnom, tada sam se najgore osećao i videlo se da sam i pokleknuo u samoj igri. Tu su mi svi zamerili da možda nisam u nekoj kondiciji, a onda su mi trebala neka tri-četiri dana da dođem sebi i počeo sam malo da grizem. Iz igre u igru sam bio sve bolji i bolji, a onda kasnije fali uvek taj neki zadnji čunjić ili zadnji krug ili nešto, i koštalo me. A ljudi se drže u tom trenutku onog što imaju. Pogotovo u prve dve nedelje, jednostavno svako gleda više-manje samo da se spasi“, smatra Enea Tonsa.

POSLEDNJE VESTI