Search
Close this search box.

Evo kako danas izgleda preslatka devojčica iz filma ‘Love actually’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ovako je Olivia izgledala 2003. godine u poznatom filmu (foto: Screenshot)

Ko bi rekao da je prošlo čak 13 godina od kada se britanska romantična komedija U stvari ljubav prvi put pojavila u bioskopima?

U nedavnom intervjuu za jednu televiziju zvezda ovog filma, Olivia Olson, otkrila je kako nije mogla ni da zamisli da će film postići toliki uspeh. Glumica je čak govorila i o čuvenoj sceni poljupca sa kolegom Thomasom Sangsterom. „To je bio moj prvi poljubac u životu“, otkrila je za E! News Olivia i didaje: „Moram priznati da sam imala tremu i da sam bila jako nervozna. Što zbog toga što mi se Thomas na neki način sviđao, tako i zbog toga što sam bila viša od njega“, završava glumica kroz osmeh.

Olivia danas (foto: Instagram.com/oliviaroseolson)

Glumica, koja danas ima 24 godine, ističe kako joj je neizmerno drago da je prvi film u kojem se pojavila postao klasik i da joj je prosto neverovatno da ljudi i posle 13 godina i dalje pričaju o njemu i dodaje kako joj je podrška starijih kolega na snimanju bila od velikog značaja.

Olivia se danas pozajmljuje glas u crtaćima, napisala je knjigu, a 2013. godine izdala je i album pod nazivom Beauty is chaos.

Podsetimo se sjajne devojčice i njenog ogromnog talenta koji je pokazala izbvođenjem numere All I want fot Christmas.

POSLEDNJE VESTI