Search
Close this search box.

Evo kako su kažnjeni takmičari koji su pobegli iz Survivora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tri takmičara Survivora, Marko, Bojan i David prekršili su pravila takmičenja, kada su napustili prostor u kome smeju da se kreću i pokušali da na nedozvoljen način dođu do hrane – i izgubili se u šumi.

Kako je kamp udaljen kilometrima od naseljenog mesta, oni su satima hodali uz obalu, punu životinja i kamenja, koje je moglo da im ugrozi život. Potraga za njima je trajala do jutra, a oni su ugrozili na desetine života.

Na plemenskom savetu im je izrečena kazna, ali ne pre nego što oni ispričaju svoju stranu priče.

„Nisam najbolje, iskreno, zato što, nesvesni činjenicom da smo ugrozili živote, učinili smo grešku, prestup i zbog toga se kajem. Nismo bili svesni činjenice da je situacija toliko ozbiljna, ishitreno smo odlučili i otišli u pustolovinu.“ rekao je Marko.

„Slično sam kao Marko, ne baš dobro. Pre svega, odvojeno smo krenuli, u istoj nameri, kao i David i Marko imao sam najbolju nameru da uradim nešto za svoje pleme, ali nisam bio svestan cele te opasnosti za koju sam kasnije saznao. Zaista je bilo nepromišljeno,“ naveo je Bojan.

„Nekako se osećam tužno i jadno, jer smo napravili taj nepromišljeni potez, a ostalo je još malo vremena. Mislim da smo dobro izgurali ovaj period, krivo mi je.“ nastavio je Leo.

„Priredili ste nam paklenu noć, ali jedino što je bitno jeste da ste živi i zdravi. Puno smo razmišljali o kazni koja bi bila primerena. U nastavku takmičenja, bićete isključeni iz svih nagrada koje vaše pleme osvoji,“ saopštio je kaznu Bojan Perić.

POSLEDNJE VESTI