in

Evo šta će imati luksuzna vila Marka Jarića koju gradi u centru Beograda

Marko Jarić počeo je izgradnju luksuzne vile, locirane u centru Beograda, početkom leta prošle godine, a sada su dostupne i prve informacije o tome kako će ovo zdanje izgledati.

Bivši košarkaš živi u Majamiju, ali je u Beogradu veoma često, te je sada odlučio da se ovde i skući, a prema pisanju Srpskog telegrafa, vila se pravi od najskupljih materijala.

„Iako živi u Majamiju, te tamo poseduje nekretninu koja može da parira holivudskim, nekadašnji košarkaški as kao neko ko je odrastao Beogradu želi da ima vilu u kojoj će boraviti kada dođe, kako sam tako i sa svojim ćerkicama Valentinom i Siennom, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom. On je prošle godine kupio ogroman plac u samom centru Beograda, a njegova vila biće sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanom, ali i nekoliko parking mesta u garaži,“ kaže izvor i dodaje:

„Stalno su tu radnici, rade čim im vremenske prilike dozvole. Ovo je baš luksuzni kraj i cena kvadrata prosečnih stanova se kreće do tri hiljade evra, ali njegova je mnogo viša klasa. Tražio je da bude sagrađena od dobrog građevinskog materijala i da pločice i drvenarija budu najkvalitetniji mogući. Samo trošak svih radova će preći sumu od milion evra. Pored bazena, Marko će imati i saunu, ali i šank kako bi njegovim gostima ugođaj bio potpun.“

Jarić u Majamiju poseduje luksuznu vilu, mediji su pisali da je u njegovom vlasništvu i penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, koji možete pogledati ovde, jahta vredna 1,4 miliona, zatim vila na ostrvu Indijan Krik na Floridi kao i vikendica na Beverli Hilsu.

Na tabli ispred gradilišta stoji ceo nacrt i plan izgradnje. Kao glavni investitor naznačena je firma “Glob metropoliten” d.o.o., a kao izvođač “Gradina” d.o.o. Takođe, na ovom planu naznačeno je da postoji građevinska dozvola za ovaj projekat, i to za rekonstrukciju, dogradnju i nadzidavanje stambenog objekta. Zgrada koja je srušena je nekadašnja zgrada Ambasade Indije. Radovi su otpočeli 4. juna prošle godine, a rok za završetak istih je 12 meseci, kako stoji na planu.