Evo šta Simon kaže o novom dečku Milice Dabović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot/YouTube/Emisija Premijera)

Nakon što su čitave protekle nedelje Srbiju potresali novi detalji o drami koja se odvijala između Milice Dabović Simona Šiklića, sve je iznenadila vest da bivša reprezentativka već uživa u ljubavi drugog muškarca (o čemu više možete pročitati OVDE).

Nakon što su njihove zajedničke fotografije obišle domaće medije, oglasio se i njen bivši dečko, koji još uvek ne može da napusti Srbiju zato što je u procesu dokazivanja nevinosti povodom slučaja partnerskog nasilja za koje ga je Dabovićka optužila. „Treba da je bude sramota što ga je odvela u krevet u kojem smo ona i ja proveli godine zajedno. Ne mogu da verujem da to radi povređena devojka koja je do pre sedam dana bila na naslovnim stranama sa povredama po vratu, ali je posle svega stigla da se pohvali novim dečkom. Želim im svu sreću!“, ironično je poručio on za Alo.

„Mene od nje ništa više ne može da iznenadi. Bitno mi je da sam se spasao. Konačno je našla novog magarca da joj plaća račune, do sada sam ja to radio. Neka je, neka bude srećna, samo meni da se skine sa grbače. Ovim postupkom je rekla mnogo više o sebi nego ikada ranije. Pokazala je da sa njom nešto nije u redu i da ima ozbiljan problem u glavi“, dodao je Simon, poručivši da je smešna priča to da ju je oštetio za 50.000 evra, koje je navodno besomučno trošio sa njene kartice, jer je, kako sam kaže, Milica dekintirana osoba koje se iz stana na Južnom bulevaru preselila na Karaburmu zbog visokih troškova Infostana koje nije mogla da plaća.

„Ja već duže vreme imam devojku koja živi u Monte Karlu jer sam sa Milicom raskrstio odavno. Jedino što mene nećete moći da uslikate sa njom zato što meni nije potrebna medijska pažnja kao Milici“, dodao je on za kraj.

POSLEDNJE VESTI