Search
Close this search box.

Evo zašto Mihaela u Survivor-u ne igra za imunitet

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Viroza, koja već neko vreme igra u plavom plemenu u emisiji ‘Survivor’, sada je „zakucala“ Mihaelu, koja će pre odlaska na trening celo jutro provesti u ležećem položaju.

„Imam osećaj da će mi glava eksplodirati. Uopšte se ne osećam sposobnom da igram i mislim da ću da napravim pauzu“, reći će bolesna Mihaela.

Iako je plavo pleme nedavno osvojilo sve nagrade, a na prethodnom su se počastili obilnim obrocima, Dorijan će prokomentarisati da je crveno pleme puno energije uprkos tome što u poslednje vreme jedu samo kokos i pirinač.

Njihova energija ponekad zna da bude preintenzivna za mene lično. Postoje trenuci kada nikome nije do pevanja. Ali volim njihovu pozitivnost. To je sjajna osobina“, kad je sve crno, znaju da budu veseli – reći će Dorijan.

Sledeća je poslednja utakmica za Tribal Immuniti. Posle ove veoma važne utakmice, sve će se promeniti, jer jedno od plemena ostaje bez člana u timskom izazovu. Pored plemenskog imuniteta, pobedničko pleme će dobiti i nagradu, i to pljeskavicu, puter od kikirikija, krekere i 200 grama šećera za svakog člana tima. Gubitnici ove utakmice moraće da odu na utakmicu ličnog imuniteta, a onaj ko u njoj osvoji ogrlicu sigurno će ući u četvrtfinale.

Sada je najnezgodniji trenutak za ispadanje„, istaći će Mihaela.

Junaci ovogodišnjeg Survivora, nakon ovog poslednjeg okršaja plemena, kreću u individualnu igru, borbu za prednost i opstanak.

Na dugom poligonu za poslednji plemenski imunitet, Luka i Stefan će prvi ukrstiti snage, a čijom pobedom će utakmica biti završena, ne propustite da pogledate uzbudljive avanture hrabrih takmičara u emisiji Survivor u novoj epizodi .

POSLEDNJE VESTI