in

Fotkaj se i osvoji karte za film X-Men: Mračni Feniks u Cineplexxu

U susret nastavku novog filma poznate X-Men franšize poznati beogradski umetnik Marko Ćulum oslikao je mural u Skejt parku na Novom Beogradu. Mural prikazuje Mračnog feniksa koji je obuzeo glavnu junakinju novog nastavka – Jean Grey.

Kako bi fanovima ove franšize omogućili da besplatno uživaju u predstojećem naslovu, Cineplexx Srbija i MCF MegaCom Film svake nedelje do 19. juna poklanjaju za 3 najkreativnije fotografije 2x besplatne karte u najbližem Cineplexx bioskopu.

Najlajkovanija fotka sa grafitom u ovom konkursu osvojiće pored karata i originalan poster iz filma koji su potpisali glumci.

View this post on Instagram

[POKLONI] Ako si #XMen fan onda sigurno znaš da se u skejt parku na Ušću nalazi ogroman mural junakinje Mračnog fenikas, Jean Grey. Cineplexx Srbija i MCF MegaCom Film poklanjaju za 3 najkreativnije fotografije 2x besplatne karte, za sve one koji se fotografišu ispred murala! Kako bismo te našli, treba da… – Napraviš fotku ispred murala i okačiš je na Instagram (mora biti javan!) – Taguješ @megacomfilm i @cineplexxrs zajedno sa #MracniFeniks #Xmenmovies tagovima – Sačekaš da te kontaktiramo i onda uživaš u filmu! Srećno!

A post shared by TEEN STAR (@teenstar_mag) on

Ova fotografija biće objavljena 19. juna na Instagram stranici Cineplexx Srbija.

Sve što je potrebno da uradite jeste:

  • Vašu fotografiju sa muralom postavite na vaš Instagram profil (neophodno je da profil bude javan)
  • Tagujete @megacomfilm i @Cineplexxrs, zajedno sa #MracniFeniks #Xmenmovies.
  • Radujete kada vas obavestimo da ste baš vi osvojili besplatne karte!

Srećno!