Da li je ovo novi kralj Instagrama?

Svi ga prepoznaju po srednjem prstu koji je na svakoj slici! (foto: Instagram)
Svi ga prepoznaju po srednjem prstu koji je na svakoj slici! (foto: Instagram)

Upoznajte biznismena/milijardera Tonyja Toutounija iz Los Anđelesa, koji preti da titulu ‘kralj Instagrama’ oduzme trenutno vodećem Danu Bilzerianu.

Tony je pokazao da može da predstavlja ozbiljnu konkurenciju Danu, budući da publiku i pratioce ne prestaje da oduševljava fotografijama iz svoga života, koga sačinjavaju lepe i zgodne devojke, privatni avioni, oružje, kao i fensi sportski automobili.

Na njegovim fotografijama na društvenim mrežama često se mogu videti devojke kako leže na krilima aviona, sportski automobili parkirani u dvenoj sobi, druženje sa poznatim ličnostima, a pored toga, i neizostavan dodatak, koferi puni novca.

“Koji bi normalan čovek na ovom svetu rekao da ne bi hteo da vodi ovakav luksuzni život? To je način života koji bi svaki muškarac voleo da ima, a ja uživam u tome”, izjavio je Tony.

To da su mu žene “nepresušna roba” i da ima “neograničenu zalihu mladih devojaka”, može se videti na njegovom Instagram profilu, gde je upisan pod eksplicitnim nadimkom @lunatic_living, na kome je za samo osam meseci sakupio četvrt miliona pratilaca.

“Budući da sam uvek slobodan, izlazio sam sa mnogo, mnogo devojaka. Kada si mlad u Los Anđelesu i imaš sve što poželiš, nije teško imati koju god devojku pogledaš”, rekao je skromni biznismen.

Iako je plejboj Dan Bilzerian, koji je proglašen kraljem Instagrama prošle godine, sakupio do sada preko osam miliona fanova, Tony i dalje kuburi sa pratiocima i iako ima “samo” 750 hiljada, on ne odustaje.

“Ne želim da se takmičim sa Blizerijanom, ali očigledno je da je to neminovno. Ovo sam počeo da radim zbog njega, a iako imam malo pratilaca to će se uskoro promeniti”, priznaje Tony.

O bogatstvu ovog četrdesetdvogodišnjaka svedoči i činjenica da je već sa 19 godina imao dovoljno novca da kupi jedan noćni klub u Holivudu, Kaliforniji, koji mu je danas glavni izvor zarade. On je ubrzo počeo da ulaže i u razne stvari vezane za klabing, što mu je donelo milione.

“Jako mi je dobro krenuo taj biznis, pa kada sam dobro razvio posao, onda sam ga prodao i kupio dva. Takođe sam ulagao u restorane, barove kojima sam pomagao da budu uspešniji da bi ih kasnije prodali po većeoj ceni.”

Tony se, međutim, ni ne stidi da prizna da na Instagramu dobija i kritike na račun njegovog skandaloznog ponašanja.

“Normalno je da ima onih koji me hejtuju na Instagramu. Prate me neke feministkinje koje me mrze iz dubine svojih duša, a ima i onih religioznih ljudi koji bi da me pošalju na lečenje jer misle da ima nekih ozbiljnih psihičkih problema”, priznaje Tony u intervjuu.

On je do sada plaćao ugradnju silikona raznim devojkama, a potrošio je dosta novca i na poklone za decu njegovih prijatelja, te ističe da uživa da čini ljude srećnima, ističući malo i svoju humanu stranu.

Povezane vesti