Prati nas

Život

Gastoz udario Krunićevu koja je otkrila da je on na kokainu! (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz, udario je Jelenu Krunić sinoć u uživo programu. Njih dvoje su se posvađali zbog Zorice.

Nakon što je Krunićeva par puta nasrnula na Gastoza govoreći da voli starije žene, on joj je oštro odgovorio.

“Jelena, smiri se, urađena si. Ljubi te brat, sedi i iskuliraj se, odvaljena si od tableta i špricera”, rekao joj je Nenad, a ona mu je uzvratila pitanjem želeći da zna zašto iznasi pred svima intimne priče o kojima su razgovarali.

“Zato što si ispala klošarka, zato što aludiraš na Zoricu i nečije gluposti, pričaš da je prostitutka. Ako tražiš ku**c kod Gastoza, onda ga i dobiješ”, odgovorio joj je Nenad bez imalo emocija. Potom su usledile žestoke svađe. Krunićeva je potom počela da vređa Zoricu pa ju je Gastoz fizički napao. Iako je kadar bio zamagljen, Matora je otkrila  da je Zorica krenula da šutne Jelenu, ali se ova izmakla, pa ju je Nenad udario pesnicom.


Gastoz se POBIO sa Krunićkom da bi ZAŠTITIO… by zadkostellbokizadko

Jelena je posle svađe otvorila dušu u Tajnoj sobi, iskreno otkrivajući koliko ju je povredilo to što joj je Nenad okrenuo leđa.

“Ja sam u njemu videla prijatelja, a on u meni konkurenciju. Zaista ne volim da neko pravi budalu od mene, a on nema čime da me poklopi sem tim da sam na lekovima i špriceru. A on je na kokainu i špriceru”, priča Jelena.


Jelena Krunic Posle Svadje u Tajnoj Sobi by booschelo1

2 komentara

2 Comments

  1. Brendon

    24. 03. 2016. at 21:27

    GASTOZ je daleko najbolji u PAROVIMA po svemu! Momak je imao mnogo teško tj nikakvo detinjstvo i nikad baš nikad nije zbog toga kukao, za razliku od pokvarene Senade Mace, ali je ipak postao dobar čovek, koji obečava. GASTOZ je duhovit-šoumen, peva, igra gitaru, pravi je šarmer, dobar je čovek i pošten i korektan, poštuje starije (osim LAŽOVKE Vesne, koja ga proziva sa BI-sexualac), priča 5 jezika, mnogo je bistar momak za samo 23 godine. Uhvati koju god želi devojku, nije bitno kakva je ukoliko je poželi, momak zna svoj posao. Pa neče se oženiti sada tek sa 23 godine, život je pred njim. Ok je sve ali ovu pokvarenu babu Zoricu (7 godina stariju) mora da ostavi na miru i što dalje od nje, ukoliko stvarno želi a i može osvojiti DUPLU KRUNU!?

  2. Sretko

    24. 03. 2016. at 21:40

    Krunička je alkoholisana i na tabletama, stvarno je DNO DNA! GASTOZ je samo uhvatio Kruničku, koja ga je šamarala a potom udarila njegovu devojku i odneo od Zorice, zašto takav naslov?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top