Search
Close this search box.

Gigi, Lily i Joan: Tri najpoznatije manekenke današnjice nage u reklami za cipele

Tri lepotice su i privatno drugaice i sjajno su se zabavljale na snimanju (foto: Stuart Weitzman)

One su navikle na to da za potrebe snimanja skidaju odeću sa sebe, a ni kompaniji Stuart Weitzman golotinja nije strana kada su u pitanju reklamne kampanje za njihovu obuću.

Provokativna i seksi fotografija nagih manekenki u istovetnim sandalama (foto: Stuart Weitzman)

Posle Gisele Bundchen, tri najpoznatija supermodela današnjice, Gigi Hadid, Lily Aldridge i Joan Smalls u preuzele štafetu i uskočile u cipele čuvenog brenda. Mario Testino je uradio set fotografija na kojima mlade lepotice poziraju potpuno gole, samo u Stuart Weitzman štiklama i dugim čizmama. One se i privatno druže, pa je atmosfera na snimanju bila potpuno opuštena, iako nije jednostavno pozirazi bez odeće. Lily o tome kaže: „Mi smo prijateljice i volim naše druženje. Zajedno se smejemo i glupiramo. Pored toga radimo posao iz snova“, kaže manekenka i dodaje: „Lepo je imati ovakve drugarice koje se međusobno podržavaju u apsolutno svemu“.

Nasmejana Gigi u dugačkim, bež čizmama (foto: Stuart Weitzman)

Ali ima tu i nečeg većeg od golotinje, jer su se devojke sjajno zabavljale i nosile svoje omiljene komade obuće na snimanju. Bilo je tu i patika, baletanki, platformi i naravno sandala sa visokom potpeticom i dugih čizama. Taman pred sezonu praznika kao podsetnik šta bi svaka devojka volela da dobije ispod jelke.

POSLEDNJE VESTI