Glasajte: Ko će odneti pobedu u Survivoru?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Finalna nedelja takmičenja Survivor Serbia 2023 je konačno stigla! Tri meseca izazova, preživljavanja i neizvesnosti doveli su nas do trenutka kada će se najbolji takmičari suočiti za prestižnu titulu pobednika.

Ovo su dani kada će se adrenalinski naboj dostići vrhunac, kada će se naši preostali takmičari suočiti sa najtežim izazovima dosad.

U finalnoj nedelji, sedam dana u nedelji, od ponedeljka do nedelje, bićete svedoci neviđenih borbi, intenzivnih duela i neočekivanih obrta.

Preostali takmičari će se suočiti sa svojim najvećim strahovima i preprekama, boreći se za svoje mesto u finalu.

Svaki dan će biti odlučujući, svaka odluka će imati posledice.

Svi takmičari su dali sve od sebe, preživeli su neverovatne izazove i pokazali neverovatnu hrabrost i izdržljivost. Sada je vreme da podržite svog favorita i pokažete koliko ga cenite.

U anketi u nastavku glasajte za takmičara iz plavog i crvenog tima, za koga mislite da ima najviše šansi za pobedu, a ako baš vaš favorit odnese pobedu, očekuje vas specijalna Survivor box nagrada. Ne zaboravite da ostavite podatke!

[totalpoll id=“461642″]

Polufinale ovog uzbudljivog takmičenja će biti emitovano u subotu, 27. maja u 21:30h, a finale u nedelju, 28. maja u 20:30h na TV Nova.

POSLEDNJE VESTI