Vi ste izabrali: Ovo je Tračarin hit godine 2015!

[one_half][poller_master poll_id=”8″ extra_class=””][/one_half]

[one_half_last][poller_master poll_id=”7″ extra_class=””][/one_half_last]

UPDATE 2. 1. 2016 Došao je trenutak da zatvorimo glasanje i proglasimo pobednika!

U kategoriji domaćih izvođača, najveći broj vaših glasova ima Milan Stanković i pesma Faktor rizika. Mladi pevač odneo je ubedljivu pobedu sa 13,78% vaših glasova.

Što se tiče stranih izvođača, nema puno iznenađenja – na prvom mestu očekivano se našla Adele i njen prvi singl sa povratničkog albuma kojim već nedeljama obara rekorde, Hello.

Hvala svima na glasovima, a dobitnicima koje smo kontaktirali e-mailom čestitamo!

Navikli ste da na Tračari svakog decembra sumiramo godinu za nama – a kada je muzika u pitanju bila je veoma interesantna. Iako mnogi tvrde da nije bilo dobrih pesama, mi smo uspeli da izdvojimo 30 domaćih i stranih numera koje su obeležile prethodnih 12 meseci.

Pred vama je 60 numera na dve liste – a samo jedna može biti domaći, odnosno strani hit godine. Novina je ovog puta da možete glasati za više pesama istovremeno.

Glasanje traje do 31. decembra u ponoć… a obavezno ostavite komentar jer će najsrećniji dobiti vredne nagrade! Uživajte u glasanju!

NAPOMENA: Sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata.
Uredništvo portala Tracara.com zadržava pravo da diskvalifikuje sve koji pravila glasanja prekrše, odnosno pokušaju da lažiraju broj glasova.

Povezane vesti

Back to Top