Prati nas

Extra

Glumici iz filmova za odrasle zabranjen ulazak u Teheran!

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Britanska glumica iz filmova za odrasle Candy Charms, poznata po ogromnim grudima, otputovala je u Teheran na plastičnu operaciju nosa, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Candy je pre nekoliko nedelja otišla u Teheran i objavila fotografiju na Instagramu na kojoj sedi u taksiju obučena u crno, sa tradicionalnom muslimanskom maramom i velikim naočarima za sunce. “Zavolela sam Teheran, ljudi su divni i darežljivi. Oduševljena sam celim putovanjem, Iranci su fantastični”, napisala je ona i otkrila da je odlučila da operaciju nosa uradi tamo jer imaju najbolje hirurge.

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Međutim, njena objava na popularnoj društvenoj mreži izazvala je negodovanje oko 40.000 Iranaca koji su joj poručili da je ne žele u svojoj zemlji i od vlasti zatražili da joj se zabrani ulazak u državu.

“Kako je nije sramota. Ne mogu da verujem da su vlasti dozvolile ovoj besramnoj ženi da uđe u Iran. Ovo je poštena zemlja i žene lakog morala nam ne trebaju”, napisao je Ali Habibi, prenosi Blic.

Glumica razbesnela Irance (foto: Instagram)

Glumica razbesnela Irance (foto: Instagram)

Candy je veliki obožavalac plastične hirurgije, a do sada je uvećavala grudi najmanje tri puta. Poslednju operaciju imala je u Los Anđelesu, gde je ugradila ekstremno velike implante, zbog čega njene grudi sada teže čitavih pet kilograma.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top