Prati nas

Šokantno

Glumici sin ispao iz ruku, napukla mu lobanja

Glumica u društvu supruga Jasona Biggsa i sina

Glumica Jenny Mollen, javnosti poznata po manjim ulogama u komedijama, zapanjila je pratioce na Instagramu, kada im je priznala da joj je sin ispao iz ruku i povredio glavu.

“U subotu uveče mi je sin ispao iz ruku, zbog čega mu je napukla lobanja pa je završio na intenzivnoj. Zauvek sam zahvalna bolnici na pomoći i brzom delovanju. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima i ostalom osoblju…”, napisala je glumica, inače supruga glumca Jasona Biggsa, zvezde Američke pite.

“Nisam sigurna kako se ovaj post pretvorio u zahvalnicu kao na dodeli Oskara, ali… Jasone, hvala Bogu na tebi. Hvala Bogu, hvala Bogu, hvala Bogu! Bila je ovo traumatična nedelja, ali Sid je sada kod kuće i lepo se oporavlja. Jede puno čokoladnih korneta i uskoro planira da umače trešnje u čokoladu. Saosećam sa svim roditeljima koji su ikada bili ili će tek biti u ovakvoj situaciji. Niste sami…”, rekla je.

View this post on Instagram

On Saturday evening, I dropped my son on his head causing him to fracture his skull and landing him in the ICU. I am forever grateful to Lenox hill downtown and @nyphospital for their immediate response and aid. Thank you to all of the nurses, neurologists, pediatricians, residents, cafeteria staff and brave women that keep the visitor‘s bathrooms clean. Not sure how this post turned into an Oscars acceptance speech… But @biggsjason Thank god for you! Thank god, thank god, thank god. It has been a traumatic week but Sid is home now taking things slowly and recovering nicely. He is also eating a lot of chocolate dipped ice cream cones and plans to try cherry dipped soon. My heart goes out to all parents who have or will ever find themselves in this kind of position. You are not alone…

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Njena objava privukla je mnogo pažnje, a obožavatelji i prijatelji su joj u komentarima slali poruke podrške.

“Mi smo stalno ispadali mami iz ruku. Ne brini se, odlično ti ide! I mame ispuštaju”, “To je toliko strašno, ne mogu ni da zamislim”… Hvala ti što si ovo podelila sa nama, ovakve nesreće se verojatno često događaju, ali se svi boje da pričaju o njima”, “Mogu se poistovetiti sa ovim, želim mu brz oporavak”, “Događa se… Moglo je biti i gore, drago mi je da se dobro oporavlja”, bili su samo neki od komentara.

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top