Gorak ukus kod takmičara posle napuštanja Survivora: Ona ih je razočarala, on rastužio

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Zbog onog što je Sanja rekla po napuštanju takmičara, plavi i crveni su opleli po njoj.

„Žao mi je što se zalagala da daje primer deci, da se zalagala za to sportsko ponašanje, na kraju nije htela ni da nas pozdravi, i rekla je da niko od nas nije Survivor“, rekla je Nora.

Nakon toga, usledila je igra za lični imunitet.

Takmičari su morali da preskaču, provlače se i održavaju ravnotežu a kad su došli na kraj terena očekivale su ih dve prečke.

Pobedu je odneo Denis iz plavog, odnosno Anja iz crvenog.

„Ova ogrlica je razlog zašto stojim ovde, jer da je nije bilo par puta, bio bi u svojoj kući, u Karlovcima. Trudio sam se za ogrlicu dao sam maksimum. Međuljudski odnosi mi nisu uvek išli, nisam išao na tu kartu“, rekao je Denis.

Na plemenskom savetu plavi su bili ugroženi, a David je nominovan.

Pošto ima lični imunitet, Denis je odlučio da nominuje Lea. Usledio je duel u kojem su David i Leo odmerili snage, a pobedu je odneo David.

5 Responses

  1. Ovo nije sportsko odlučivanje.Ljudska zloba je došla do izražaja.Zene su bas lukave i misle samo na sebe.

  2. Od pocetka se nije pokazalo da odlucuje sportska sposobnost,vec dogovori klanova. Marko,Bojan,Denis i David su se grcevito borili za ogrlicu koja ih je stitila od izbacivanja,a pravi su takmicari. Tako da sportska sposobnost i etika nisu odlucili polufinaliste.

  3. Veliki pozdrav za Sanju, i samo napred, među najboljima si bila ako ne i najbolja, ali život je takav kakav je… kroz istoriju čovječanstva velikani i velike imperije padale su tako reći zbog loše karme, a ne pameti i snage… Goran Banja Luka.

  4. Ovogodisnji Survivor je klanska igra a ne plemenska.
    U plavom plemenu zakuvao Filip a u crvenom Luka.

  5. Denis David i Leo su najbolji takmičari iz plavog tima. Ali nažalost ne odlučuju sposobnosti nego klanovi. Da nije klanova Nora bi davno ispala. A ne bi ispala Marina koja je bila najbolha medju ženama. U suštini plavi tim je bolji od crvenog. Crveni su samo pobedjivali kad sreća odlučuje. Najbolji od svih je Denis!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI