in ,

Gotovo je! Razišli se Kourtney Kardashian i Scott Disick

Kraj! (foto: WENN)
Kraj! (foto: WENN)

Slavni rijaliti par Kourtney Kardashian i Scott Disick su zvanično okončali svoj brak!

Prema rečima ekskluzivnog izvora bliskog porodici, bivši par je završio svoju emotivnu vezu prošlog vikenda, tokom praznika Dana nezavisnosti 4. jula.

“Kourtney je uvek prihvatala Scotta nazad i bila uz njega, ali sada pored troje dece sve je to palo u vodu. Ona mora da uradi šta je najbolje za njih”, navodi izvor.

“Scott se ovih dana šetka tamo-amo govoreći kako je slobodan čovek. Kourtney ga je šutnula nakon što je videla fotografije iz Monte Karla, tek kada se vratio svojoj kući nakon višemesečne pijanke”, dodaje izvor.

Scottova najveća podrška! (foto: WENN)
Scottova najveća podrška! (foto: WENN)

Predstavnik za odnose sa javnošću Kourtney Kardashian još uvek nije dostupan da da bilo kakav komentar.

Drugi izvor za E! News je potvrdio da je Scott u poslednje vreme sve više vremena provodi sa prijateljima, koji imaju, prema njegovim rečima, loš uticaj na njega i što zbog njih ne gleda one koji su mu primarni u životu.

Najstarija Kardashian i Disick su počeli da se zabavljaju još davne 2006, da bi se, četiri godine kasnije, dok je trajalo snimanje Kourtney and Kim Take Miami, oni razišli na kratko jer je posumnjala da on ima problema sa alkoholom. Privremeno je odustao od pića i posećivao bračne savetnike, što je opet ojačalo njihovu vezu godinu dana kasnije.

Scottovi dani partijanja nisu ostali potpunosti samo u prošlosti. Prošle godine, kako je prikazano u emisiji Kourtney and Khloé Take The Hamptons, on je proveo nekoliko dana u ustanovi za odvikavanje, zbog danonoćnih žurki od kojih se nije treznio. Iako je tada pomislio da će ga alkohol usmrtiti, ipak je svoju rehabilitaciju skratio i rekao da je vreme koje je proveo tamo bilo previše strašno, što ga je navelo da porazmisli kome i čemu treba da se posveti u životu.

Rehabilitacija mu nije pomogla! (foto: WENN)
Rehabilitacija mu nije pomogla! (foto: WENN)

Tretman je ponovo zatražio u martu ove godine i prijavio se u rehabilitacioni centar u Kostariki, gde je ‘radio na svojim problemima’. U Kaliforniju se vratio kroz nekoliko nedelja, a izvor za E! News je rekao da treba da se vrati kako bi nastavio sa terapijama.

Kourtney, koja čuva svoju decu Masona, Penelope i Reigna je u svakom trenutku bila prava podrška Scottu.

“On je super, fokusira se samo na sebe i radi dosta na sebi. Baš je puno napredovao i ja sam ponosna na njega”, rekla je nedavno Kourtney.

Scottovo poboljšano ponašanje nije davalo dugoročne rezultate. Poslednjih nekoliko meseci je uslikan bezbroj puta kako luduje na žurkama bez svoje supruge, navode izvori, dodajući da se baš oteo kontroli i potpuno skrenuo sa koloseka života.

Ostaje samo lepa slika nekadašnjeg srećnog života! (foto: secretsofagoodgirl)
Ostaje mu samo lepa slika nekadašnjeg srećnog života! (foto: secretsofagoodgirl)

Prošlog vikenda, paparaci su ga uhvatili u Monte Karlu u prisnim trenucima sa Chloe Bartoli, stilistkinjom iz Los Anđelesa, koja uopšte nije ni prijatelj, a ni poznanice ove velike porodice.

“Kourtney je dugo glumila dobru vilu, ali sada joj je svega preko glave. Muka joj je više od toga. Smučilo joj se nepoštovanje i ponižavanje. Da je nastavila, ko zna koliko bi to još trajalo”, kaže njen prijatelj.

“Najgore je od svega što Scotta više nije ni briga šta će uraditi u životu. Razapet je na nekoliko strana. Na silaznoj je stepenici još od prošlog meseca sa svim svojim opijanjima i žurkama, ali ovo sada, ovo je priča za sebe”, završava izvor.