Search
Close this search box.

Haos na plaži: Učesnici Survivora se davili u sendvičima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Plavi tim slavi još jednu slavnu pobedu, a Nora je već bila uverena u uspeh i pre odlaska na takmičenje u namirnicama.

„Hrana nam je najvažnija i mislim da smo tu najviše motivisani“, rekla je ona, a ceo tim je pokazao da ni dramatično plemensko veće nije narušilo njihovu harmoniju. Crveni tim je pobedio sa velikom bodovnom razlikom od čak 8:1.

Marina je pre utakmice rekla da će sada kuvanje prepustiti drugima. „Dosta mi je i nadao sam se, pa ću sada da se opustim u pecanju, sunčanju, kupanju. Šta treba, tu sam, ali neću da se namećem. Daću sve od sebe na poligonima. Deo koji im je najviše smetao, sada ću da popravim“, rekla je Marina i napomenula da od nje u novoj igri svi treba da očekuju zver.

Filipa je, pak, uvredila Dragina opaska o tome kako je plavo pleme zabilo Marinu nož u leđa. Njena zapažanja o sinoćnjem plemenskom savetu nisu mu prijala, pa joj je to rekao.

Možda upravo zbog utiska koji je crveni tim izneo o plavom timu, članovi plavog tima su vrlo jedinstveno pristupili poligonu. Pobeda je značila da će posle dugo vremena probati ukusne sendviče.

Je l’ ukusan sendvič…

Zadatak koji je bio pred njima zahtevao je snagu i razmišljanje. U svakom krugu učestvovao je po jedan član iz svakog plemena. Za najkraće vreme morali su da prođu poligon na čijem je početku bio veliki točak, uz pomoć kojeg su morali da privuku kolica u kojima su bile lopte. Na putu do gola morali su da otvore dvoja vrata, a zatim da polože loptice na slagalicu. Prva osoba koja sastavi slagalicu u ispravnim bojama i podigne zastavu osvaja poen za svoj tim. Utakmicu su otvorili Filip za plave i Bojan za crvene, a u ovom energičnom okršaju Filip se bolje snašao i prvi završio utakmicu. Posle tri boda prednosti plavih, Draga je nemilosrdnom borbom osvojila prvi i jedini bod za svoje pleme. Plavi tim je lako osvojio ostatak bodova i dobio ovu utakmicu.

„Fantastično, dominirali smo. Čestitam i crvenima na fer borbi, bili su odlični, ali mi smo gladni i dali smo 200 odsto sebe i uzeli te sendviče“, rekao je Leo.

Svi su dobili po dva sendviča, a jedan je Sanja podelila sa muškim kolegama, jer im je, kaže, potrebno više kalorija. „Sendvič koji sam pojeo ne može se porediti ni sa jednom testeninom ili bilo čim što sam jeo napolju. Ovde smo već mesec dana. Ova borba nam je svakako bila potrebna, jer smo svi bili potreseni od plemenskog veća“, rekao je David.

„Veoma sam se iznervirao, jer nije me briga za nagradu, već za ponos. Čak i kada pobedimo, moja glad nestaje“, kaže Draga, a ostali članovi plemena se nadaju da će ih to osvestiti.

Pobeda je donela smirenje u plavi tim, a Marina se malo otvorila ostalim članovima. Uhvatila je i zrak za njihovu večeru. To je prva raža u plavom timu. Za to vreme, crveni tim oseća prve posledice gladi. Osećam da nemam snagu koju sam imao i da je svaki dan borba za hranu“, rekao je Bojan. Kada je njihova glad bila na vrhuncu, Marko im je doneo ribu, pa su otišli ​​mirnije da se odmore.

Pogledajte kako je tekla igra

POSLEDNJE VESTI