Prati nas

Hot!

Haos u Parovima: Miki udario sebe flašom po glavi, Dalila i Ružica se potukle!

miki đuričić

Miki izgubio kontrolu (foto: screenshot)

U rijalitiju Parovi opet je došlo do opšteg haosa, koji je izazvala Ružica Veljković.

Ona je isprovocirala Mikija Đuričića do te mere da je udario sebe flašom po glavi, nakon čega je udaljen sa stola gde su sedeli ostali učesnici sa voditeljkom. Ružica je Mikiju poručila da je folirant koji jedan dan želi da izađe iz rijalitija, a sledećeg dana želi pobedi, što je Đuričića izvelo iz takta.

Dalila-Moreno

Dalila završila u izolaciji (foto: screenshot)

Ružica je ušla u sukob i sa Dalilom Moreno, koja je fizički nasrnula na Veljkovićevu, nakon čega je završila u izolaciji. Zorica Dukić je nakon ovih dešavanja napala modelsicu da namerno provocira takmičare i da ih udara tamo gde zna da će ih najviše zaboleti kako bi izgubili kontrolu, kao što je bio slučaj kada je njoj pomenula pokojnog oca jer je znala da joj je to slaba tačka.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Brendon

  22. 04. 2016. at 22:55

  Koja bolan Dalila MORENO? Pa devojka se zove MEVLUDINA MUJIĆ, zašto je ona odjednom sada u Srbiji Delila Moreno ahahaha!? Pa ova bolesnica svakih 2 sata promeni raspoloženje i vredja sve redom! Ludo je zaljubljena u Gastoza! Promenila je prezime zbog oca koji je vehabija u Gornjoj Maloći! IZBACITE je uz bolesne Rivasku, Zmaja i Kulićku, kvari raspoloženje i mnogooooo IRITIRA sve učesnike u kući, kao i sve gledaoce!

 2. Brendon

  22. 04. 2016. at 22:56

  Tuzlanka MEVLUDINA MUJIĆ alias DALILA MORENO u BG Parovima ahahahahahahahahaha

 3. Tyson

  24. 04. 2016. at 21:27

  MEVLUDINA MUJIĆ – Dalila je BI-SEX, koja to radi za novac po Tuzli i BIH, izgleda da če i sada nastaviti po BG i Srbiji. Rspitajte se malo bolje za njezinog oca ko i šta je taj monstrum?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top