Heidi Klum se sama brine o četvoro dece: U isto vreme sam im i majka i otac

Manekenka otkriva da je svojoj deci i majka i otac već dugo (foto: Redbook)

Heidi Klum je u nedavnom inetrvjuu za časopis Redbook otkrila da je posle razvoda od Seala pre tri godine preuzela ulogu i oca i majke svojoj deci.

Heidi i njeno četvoro dece (foto: Wenn)

Manekenka i muzičar su zajedno imali četvoro dece, sinove Henryja i Johana, koji imaju deset, odnosno osam godina, i ćerke Leni i Lou, od jedanaest, odnosno šest godina. „Stvari su se promenile, ali ne toliko drastično“, objašnjava 42-ogodišnja voditeljka rijalitija Project Runway, i dodaje: „Seal nikada nije bio tipični otac koji ujutru odlazi na posao i vraća se uveće. Mnogo je putovao i deca su znala da je to deo posla. Zato sam ja i tada bila njima i mama i tata u isto vreme“.

Iako razvedeni, par provodi dosta vremena zajedno zbog svoje dece (foto: X17Online)

Par se venčao 2005. godine, ali su posle sedam godina okončali svoj brak.  Klumova, koja je angažovana kako voditelj na čak tri televizijska programa na dva kontinenta – America’s Got Talent, Project Runway i Germany’s Next Top Model, kaže da muškarci nisu dobri u obavljanju više poslova istovremeno: „Žene mogu da deluju na više strana, i radimo stvari koje muškarci jednostavno ne mogu. Oni i kada rade jedan posao u stanju su da se zbune i ne odrade ga kako treba. Pa čak i tada nama prepuštaju i taj jedan zadatak“, rekla je o podeli poslova između polova bivši Viktorijin nađeo.

Heidi kaže da ponosno nosi svoje bore na licu (foto: Redbook)

O procesu starenja i promenama koje doživljava njeno telo, nemačka lepotica kaže: „Bilo bi sjajno kada bi moje telo i koža izgledali kao da mi je 25. Ali, naše telo se menja posle porođaja i dobijate bore kako starite. A ja obožavam što imam bore od toliko smejanja“.

Heidi je poslednjih godinu dana u vezi sa 13 godina mlađim trgovcem umetninama, Vitom Schnabelom.

POSLEDNJE VESTI